Gemeente Den Haag

Datum 17 december 2007

3FM Serious Request actie in 'De Zwarte Ruiter' in Den Haag

Dinsdag 18 december treden diverse bekende Nederlanders op als DJ in De Zwarte Ruiter in Den Haag. Spike (Di-rect), Mark Rutte (fractieleider VVD), Bruno Bruins (oud-staatssecretaris van Onderwijs) en Frits Huffnagel (wethouder Citymarketing Den Haag) werken mee aan de actie van 3FM Serious Request en draaien die avond uit eigen collectie. Vanaf 22.00 uur is iedereen welkom in De Zwarte Ruiter op de Grote Markt 27 in Den Haag.

De opbrengst (de toegangsprijs is naar draagkracht en De Zwarte Ruiter schenkt een deel van omzet) van deze Serious Request-avond gaat naar het Rode Kruis. Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. Omdat Den Haag een jaar lang Rode Kruis-stad is, komt het Glazen Huis van 3 FM Serious Request in 2007 naar Den Haag. Vanaf 19 tot 24 december gaan drie DJ's vanuit het Glazen Huis geld inzamelen en mooie radio maken voor een betere drinkwatervoorziening in de wereld.

Voor nadere informatie (uitsluitend voor de redactie): Directie Voorlichting en Externe Betrekkingen, Willemijn Faber, tel. 06
- 2702 8863

WF/CL/07/268