Zuka biedt Baas in Eigen Huis royement aan

18/12/2007 09:27
Zuka.nl



Westzaan, 18 december 2007- De huizensite www.zuka.nl heeft aangeboden de door haar gestarte bodemprocedure tegen de Stichting Baas in Eigen Huis te royeren. Volgt voor 20 december geen reactie, dan zal Zuka.nl de door haar geleden schade alsnog op de Stichting verhalen.

De bodemprocedure was een reactie op een brief van enkele NVM-makelaars verenigd in de Stichting Baas in Eigen Huis, waarin werd geëist dat Zuka.nl zich gedraagt conform het vonnis in de zaak tegen Jaap.nl van 7 augustus jl. Dit vonnis is echter met de uitspraak van het gerechtshof in Amsterdam van 13 december jl. in hoger beroep vernietigt.

"Het is een reële verwachting dat de rechtbank het arrest van het hof van 13 december jl. zal volgen en uw cliënten niet ontvankelijk zal verklaren", schrijft de advocaat van Zuka.nl Mede om die reden wordt aangeboden de zaak te royeren.

Zuka-directeur Ron van Veldhoven is blij met de uitspraak. "Met deze uitspraak wordt onderstreept dat het belang van de consument voorop staat. En zo hoort het ook. Ik heb mijn collega's bij Jaap.nl dan ook van harte gefeliciteerd met deze terechte overwinning."

In het kader van het door Zuka.nl uitgebrachte bod van 20 miljoen op Funda volgen eind deze week nadere mededelingen. Links: http://www.zuka.nl