AutoRai

Mitsubishi Grandis als rijdende bioscoop

(12/18/2007)
In cadeaumaand december trakteert Mitsubishi de kopers van een nieuwe Grandis op enkele scherpe aanbiedingen. Wie nog voor het einde van dit jaar een nieuwe Mitsubishi Grandis aanschaft, krijgt er tegen bijbetaling van slechts 99,- euro een geavanceerd rear seat entertainment systeem ter waarde van 1.448,- euro bij. En dat is nog niet alles.
Met speciale prijzen voor het DVD Navigation Pack en het Gas FX-autogassysteem kan het voordeel flink oplopen.

Het rear seat entertainment systeem tovert de vijf-, zes- of zevenzits Mitsubishi Grandis om in een rijdende bioscoop. Comfortabel kunnen achterpassagiers genieten van het kristalheldere beeld van het grote LCD/TFT-scherm, dat uitklapbaar aan het plafond is gemonteerd. Zeker tijdens lange ritten zorgt een DVD met leuke (teken)films ervoor dat kinderen zich perfect vermaken. Met de twee draadloze hoofdtelefoons kunnen de âbioscoopbezoekersâ achterin genieten van films of muziek, terwijl andere passagiers ongestoord met elkaar kunnen converseren of naar de radio luisteren. Dankzij een ergonomische afstandsbediening is de DVD-speler eenvoudig te bedienen.

Slim en voordelig navigeren

Veel mensen trekken er in de kerstvakantie op uit: naar de wintersport of in eigen land even op bezoek bij familie en vrienden. Met zijn riante interieur, krachtige motoren en strakke rij-karakter is de eigenzinnig gelijnde Grandis de perfecte reisauto. Voor de snelste of kortste route van A naar B heeft Mitsubishi nu ook een aanbieding op het DVD Navigation Pack. Voor 995,- euro krijgt u een slim navigatiesysteem, voorzien van een helder en groot kleurendisplay dat de weg weet in heel Europa.

Autogas: het schone, kostenbewuste alternatief

In een tijd waar duurzaamheid hoog op de agenda staat, is de interesse voor autogas weer flink aangewakkerd. Het is een van de schoonste brandstoffen van dit moment en ook nog eens een voordelig alternatief voor veelrijders. Bij Mitsubishi nu zelfs heel voordelig, want voor
1.495,- euro wordt het systeem op uw nieuwe Grandis gemonteerd.

De Mitsubishi Grandis is verkrijgbaar vanaf 28.999,- euro.