Persberichten stad Utrecht, 10.25 uur

Utrecht, 18-12-2007

Verkeerscontrole UTRECHT- Op maandagmiddag omstreeks 16.50 uur hebben agenten een controle gehouden aan de Amsterdamsestraatweg. Hierbij werden diverse verkeersaspecten gecontroleerd.

In totaal zijn er 31 bekeuringen uitgeschreven, onder andere voor het negeren van de voorgeschreven rijrichting, het rode stoplicht, het niet dragen van een gordel, vasthouden van een mobiele telefoon, het niet kunnen tonen van rijbewijs en vervallen van kentekenplaten.

Autokraker opgepakt UTRECHT - In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 04.20 uur heeft de politie aan de Violenstraat een verdachte aangehouden op verdenking van het openbreken van autos. Agenten kwamen de 46-jarige verdachte uit Utrecht tijdens een surveillance op het spoor. Bij het zien van de agenten sloeg de man op de vlucht en verloor daarbij hetgeen wat hij wilde stelen. Hierop is de man aangehouden en in verzekering gesteld. Na onderzoek bleek dat de man die nacht meerdere autos had opengebroken. Politie heeft nog niet van alle gedupeerde een aangifte ontvangen en verzoekt deze mensen dit alsnog te doen.

Snelheidscontrole UTRECHT- De politie heeft op maandagmiddag tussen 15.15 uur en 17.15 uur aan de Moezeldreef een snelheidscontrole gehouden. Hierbij waren 64 bestuurders die harder reden dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 78 kh/u. In totaal zijn 950 bestuurders gecontroleerd.

Controle snelheid UTRECHT-Tussen 13.45 uur en 15.00 uur heeft de politie aan de Maliebaan een snelheidscontrole gehouden. In totaal zijn 964 voertuigen gecontroleerd op snelheid. Hiervan reden 74 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 84 km/u.