aeroGRID(R) website voor online luchtfotografie

18/12/2007 11:57



Aerodata International Surveys



Op dinsdag 18 december 2007 lanceert Aerodata International Surveys de nieuwe aeroGRID(R) website voor online luchtfotografie.

Aerodata is onder andere bekend als leverancier van de luchtfotografie op Google Earth en Google Maps in Nederland.

De site bevat de meest complete en meest actuele luchtfoto's van geheel Nederland. De basis bestaat uit een gedetailleerd Nederland dekkend luchtfotobestand uit 2007. Daarnaast is van vele steden luchtfotografie toegevoegd met nog meer detail tot 5 cm.

De site www.aerogrid.nl is vooral gericht op de thuisgebruiker. Er is veel aandacht geschonken aan de gebruiksvriendelijkheid. De website is gemakkelijk navigeerbaar, is transparant en maakt gebruik van een zeer snelle flash viewer. Het moet voor de gebruiker een bijzondere, leuke en interessante ervaring zijn om door de enorme luchtfoto database te browsen die op een razend snelle server wordt gehost. Van beeldselectie tot aankoop gaat in slechts 5 stappen en er worden aantrekkelijke prijzen gehanteerd.

Professionele gebruikers die het materiaal willen gebruiken in een GIS, voor reproductie of voor andere toepassingen kunnen terecht bij de aeroGRID(R) Pro diensten. Deze zijn ook te vinden op www.aeroGRID.nl

De database wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal zodat verondersteld kan worden dat de site dé referentie voor luchtfoto's van Nederland zal worden.

Begin 2008 zal Aerodata vergelijkbare websites voor België en Frankrijk met aeroGRID(R) luchtfoto producten gaan opzetten.





http://www.aerodata-surveys.com