Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Netwerkvolleybal. And the winner is !

Op vrijdag 14 december 2007 vond voor de achtste keer het jaarlijkse netwerkvolleybaltoernooi plaats. Het netwerkvolleybaltoernooi is een toernooi voor iedereen die op één of andere manier betrokken is bij de deelgemeente IJsselmonde en zijn bewoners. H et team van de politie kwam dit jaar als winnaar uit de bus.

Het netwerkvolleybaltoernooi vond plaats in de Sporthal van het Albeda College aan de Haastrechtstraat. Daar waren vier velden uitgezet en speelden twaalf teams in vier poules tegen elkaar. Van elke poule kwamen de nummers 1 in een finalepoule. De nummers 2 en de nummers 3 speelden eveneens tegen elkaar in een eigen poule.

Op veld 1 speelden de nummers 1. Het Politie team deed dit jaar voor het eerst mee en zag, kwam en overwon. Tweede werden de medewerkers van school De Catamaran II. Op veld 2 speelden de nummers twee tegen elkaar. Daar wonnen de Krommenoortjes. Het team van welzijnsorganisatie Perspect werd tweede. Op veld 3 was Catamaran I de winnaar. De spelers van Stichting Omij, oftewel De Groentjes, werden tweede.

Alle aanwezigen waren uitgenodigd te komen eten in de kantine van handbalvereniging H.A.R. & O. Vrijwilligers Henk van der Blom en Sandra Russner hadden alles uit de kast gehaald om spelers en supporters te voorzien van een overvloed aan eten en drinken. Het buffet was heerlijk en er was voor iedereen wat wils.

Welzijnsorganisatie Perspect en het Opzoomerteam IJsselmonde organiseerden het toernooi. Voor de organisatie was het leuk te horen dat iedereen zich winnaar voelde