Ministerie van Defensie

18-12-2007 14:00

DEFENSIE ONTVANGT NIEUWE STAATSSECRETARIS

Staatssecretaris De Vries wordt binnengehaald op zijn nieuwe werkplek in Den Haag - Foto: Henry Westendorp, AVDD

De nieuwe staatssecretaris van Defensie, drs. Jack de Vries, is dinsdag 18 december na zijn beëdiging door Hare Majesteit de Koningin ceremonieel ontvangen op het ministerie van Defensie in Den Haag. Scheidend staatssecretaris Cees van der Knaap werd uitgeleide gedaan met de muziekklanken van "Nightfall in Camp", gespeeld door de Johan Willem Friso kapel.

Plaatsvervangend secretaris-generaal Paul de la Chambre ontving De Vries op de trappen van het ministerie van Defensie aan Plein 4. De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso bracht de Defensiemars ten gehore voor de nieuwe bewindsman.

Van der Knaap luistert geroerd naar de muzikale noten bij zijn afscheid - Foto: Henry Westendorp, AVDD

Na de ceremoniële ontvangst bespraken minister Eimert van Middelkoop en staatssecretaris Jack de Vries de portefeuille van de staatssecretaris waarna deze op de kamer van de minister werd getekend.
De heer De Vries zal zich, net als zijn voorganger Cees van der Knaap, vooral bezighouden met de dossiers Personeel, Materieel, Bedrijfsvoering, Ruimtelijke Ordening en Vastgoed en het dossier Informatie en Communicatie Technologie.

Minister van Middelkoop ondertekent de portefeuille van zijn nieuwe collega De Vries - Foto: Henry Westendorp, AVDD

Gerelateerde links:
Curriculum Vitae Jack de Vries