Univé garandeert staaroperatie binnen 7 dagen met gratis vervoer

18/12/2007 14:49



UVIT



Univé Zorgverzekeringen heeft een overeenkomst gesloten met het Waterlandziekenhuis in Purmerend. Binnen zeven werkdagen kan de Univé- verzekerde uit Noord-Holland, maar ook verzekerden van fusiepartners VGZ, IZA en Trias, terecht voor een staaroperatie. Bovendien vergoedt het ziekenhuis de vervoerskosten voor de verzekerden. Als tegenprestatie investeert Univé in nieuwe apparatuur voor de staaroperaties binnen het Waterlandziekenhuis.

Zowel het Waterlandziekenhuis als Univé zijn bijzonder ingenomen met de afspraken. Door de investering van Univé profiteert het Waterlandziekenhuis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van staaroperaties. Met de nieuwe apparatuur worden betrouwbaardere resultaten bereikt. Alle klanten van het ziekenhuis profiteren hiervan.

De verzekerden van Univé, VGZ, IZA en Trias in Noord-Holland krijgen de garantie dat ze binnen zeven werkdagen worden geholpen. Voor verzekerden is gratis vervoer van huis naar het ziekenhuis en terug inbegrepen bij de operatie. Juist voor ouderen - bij uitstek de groep mensen die last heeft van staar - is dit een prettige service. Om in aanmerking te komen voor een snelle ingreep en gratis vervoer moet de klant contact opnemen met de afdeling zorgbemiddeling van hun verzekeraar. De afspraak gaat van kracht zodra de nieuwe apparatuur is geleverd. Naar verwachting is dat eind januari 2008.





http://www.unive.nl