Politie Noord-Holland-Noord

Vermissing 65-jarige Alkmaarse (herhaald bericht)

Stanislawa Tarkowska
Alkmaar, 18-12-2007 o Vanaf zaterdag 8 december wordt de 65-jarige Stanislawa Tarkowska (Aarts), wonende aan de Vondelstraat in Alkmaar, vermist. De vrouw was de laatste tijd nogal depressief en er wordt dan ook voor het ergste gevreesd. Een eerder verzonden bericht en aandacht in de media leverde tot dusverre nog geen reacties op.

Op de bewuste zaterdag was familie van de vrouw nog bij haar op visite geweest. Dit familielid vertrok omstreeks 16.30 uur. Daarna werd niets meer van de vrouw vernomen. Een buurvrouw sloeg alarm toen zij de vrouw al enkele dagen niet meer gezien had. Familie trof de vrouw niet meer in haar woning aan. Zij had geld en bankpassen in de woning achtergelaten.

De vrouw is 65 jaar oud en heeft een lengte van 1,55 meter. Zij heeft een tenger postuur en heeft rood-bruin haar. De vrouw spreekt Nederlands met een sterk accent en loopt moeilijk (met een stok).

De vrouw is vermoedelijk gekleed in een beige broek, beige schoenen en een donker groene jas. In haar directe omgeving staat zij niet onder haar eigen naam bekend, maar onder de naam Aarts.

Getuigen die de vrouw na zaterdagmiddag hebben gezien of op andere wijze kennis dragen over haar verblijfplaats worden verzocht contact op nemen met de politie in Alkmaar, tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).