Gemeente Geertruidenberg


Prijzen voor sportkampioenen

PICT1062.JPG
Wethouder Antoon van den Enden reikte maandagmiddag en -avond de gemeenteprijzen voor de plaatselijke sportkampioenen uit aan jeugdige, volwassen en mindervalide winnaars.

Geassisteerd door Yvonne Hekker overhandigde de wethouder vele tientallen medailles en glazen plaquettes. De sportaanmoedigingsprijs ging dit jaar naar de 80-jarige voetbalvereniging Veerse Boys.

Voor dit jaar had de gemeente een nieuwe trofee laten ontwerpen in plaats van de gebruikelijke bekers.

s Middags was de raadzaal gevuld met vele jonge sporters die, vaak gehuld in fleurige clubkleding, een voor een naar voren werden geroepen. De individuele sporters kregen een glanzende medaille, de kampioensteams een plaquette. Ook was er voor iedereen een klein geschenkje.

Wethouder Antoon van den Enden zei blij te zijn met zoveel goede sporters binnen de gemeentegrenzen. ,,De jeugdkampioenen van nu zijn de kampioenen van de toekomst, aldus Van den Enden.

Om acht uur s avonds was het de beurt aan de volwassenen. Alle kampioenen gingen op de foto en er was een streetdance-demonstratie van Sportschool Van Drunen. Ook de volwassen kampioenssporters kregen medailles en plaquettes. Natuurlijk was er ook aandacht voor de vele vrijwilligers die werkzaam zijn binnen de diverse sportclubs in de gemeente Geertruidenberg.

Aan het einde van de avond werd de winnaar van de aanmoedigingsprijs bekendgemaakt.