Politie Twente

Nagekomen persberichten Politie Twente dinsdag 18 december

Nancy Hanterink: 053-4555588

Auto na ongeval in sloot

Markelo

Een 36-jarige automobilist uit Wierden is op dinsdag 18 december gewond geraakt bij een eenzijdige ongeval op de Larenseweg in Markelo.

Op dinsdag 18 december reed omstreeks 09.00 uur een 36-jarige automobilist uit Wierden over de Larenseweg in Markelo komende uit de richting van de Holterweg. Vermoedelijk verloor de 36-jarige door gladheid op het wegdek de macht over het stuur en reed hij een naast de weg gelegen sloot in. De 36-jarige bestuurder raakte bij het ongeval gewond en werd met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Almelo gebracht. (07-162677)

Politie houdt verkeerscontrole

Oldenzaal

In Oldenzaal heeft de politie op dinsdag 18 december op meerdere locaties een verkeerscontrole gehouden.

Op dinsdag 18 december heeft de politie tussen 07.30 en 11.30 uur op meerdere locaties in Oldenzaal een verkeerscontrole gehouden. Op de Burgemeester Wallerstraat werden automobilisten gecontroleerd op hun snelheid. Acht automobilisten reden te hard en de hoogst gemeten snelheid betrof 61 km per uur daar waar 30 km is toegestaan. Aan de Enschedesestraat werden vier bekeuringen geschreven voor het niet dragen van de verplichte autogordel, 1 bekeuring voor een verlopen APK en 1 bekeuring voor het voeren van mistverlichting. Alle overtreders krijgen een acceptgirokaart thuisgestuurd. (07-162769)

Bromfietsster gewond bij aanrijding

Hengelo

Een 47-jarige bromfietsster uit Hengelo is op dinsdag 18 december gewond geraakt bij een aanrijding op de Boekeloseweg in Hengelo.

Op dinsdag 18 december reed omstreeks 12.30 uur een 20-jarige automobilist uit Delden over de Industriestraat in Hengelo komende uit de richting van het centrum. Op het kruispunt met de Boekeloseweg sloeg de automobilist linksaf en verleende hierbij geen voorrang aan een uit tegenovergestelde richting komende 47-jarige bromfietsster uit Hengelo die de Boekeloseweg wilde oversteken. De 47-jarige raakte bij de aanrijding gewond en werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis van Hengelo gebracht. (07-162778)


---- --