Politie Zeeland


O-2692-2007 Aanrijdingen op de Deltaweg in Goes
Dinsdagochtend vonden, kort na elkaar, twee aanrijdingen plaats op de Deltaweg in Goes.
Om 09.00 uur moest een 55-jarige automobilist uit de gemeente Goes voor het overige verkeer afremmen. Een achter hem rijdende 41-jarige vrouw uit Zierikzee kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding. Beide bestuurders werden door het ambulancepersoneel onderzocht, maar bleken geen ernstig letsel te hebben opgelopen. De auto's raakten beschadigd.
Om 09.10 uur gebeurde eenzelfde soort aanrijding als gevolg van de eerste. Een 54-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland moest voor de vorige aanrijding afremmen. Een achter hem rijdende 37-jarige vrouw uit Zierikzee kon niet tijdig stoppen. Geen van beiden raakte gewond , de auto's raakten wel beschadigd.

O-2693-2007 Eenzijdig ongeval, Colijnsplaat
Op de Colijnsplaatseweg vond dinsdag om 10.00 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 23-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland kwam uit de richting van Colijnsplaat. Hij verloor de controle over zijn voertuig en botste tegen een tweetal markeringsborden op een verkeersremmer en schampte daarna de paal van een verkeersbord. De auto en de borden raakten beschadigd.

W-2694-2007 Eenzijdig ongeval bij Ritthem
Op de Sloeweg Noord bij Ritthem raakte dinsdag om 10.00 uur een personenautro beschadigd als gevolg van een eenzijdig ongeval door de gladheid.
De bestuurder, een 25-jarige man uit Oostburg, raakte op Sloeweg Noord, afrit richting Vlissingen, door de gladheid in een slip en botste tegen de betonblokken. De man bleef ongedeerd, de auto raakte beschadigd.

Z-2695-2007 Inbraak in horecabedrijf, Sas van Gent
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een horecapand in de Noordweststraat in Sas van Gent.
Er werden een paar honderd euro en enkele tientallen pakjes sigaretten gestolen.