ProLogis benoemt Leopold Hermans tot market officer Zuidoost en Oost-Nederland

Amsterdam, 18 december 2007 - ProLogis, 's werelds grootste eigenaar, beheerder en ontwikkelaar van distributiecentra, heeft per 1 december jl. Leopold Hermans benoemd tot market officer voor Zuidoost en Oost-Nederland. Hermans is afkomstig van de Gemeente Venlo, waar hij als accountmanager werkzaam was op de afdeling Economische Zaken. De benoeming van Hermans vloeit voort uit de toegenomen vraag vanuit de markt naar de distributiecentra van ProLogis, die zich kenmerken door hun hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid, zowel qua bouw als in de exploitatie.

Als market officer is Hermans bij ProLogis verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande en het opbouwen van nieuwe klantrelaties alsook voor de ontwikkeling van commerciële distributiecentra in de regio Zuidoost en Oost-Nederland met name in de regio's Venlo/Venray, Helmond, Nijmegen/Arnhem en Den Bosch/Veghel/Oss.

Voor zijn indiensttreding bij ProLogis was Hermans gedurende een periode van bijna 13 jaar werkzaam op de afdeling Economische Zaken van de Gemeente Venlo. Binnen deze afdeling was hij verantwoordelijk voor de uitgifte van industrieterreinen aan grote, voornamelijk internationale ondernemingen zoals logistieke dienstverleners en distributiebedrijven. Daarnaast heeft Hermans zich bezig gehouden met de ontwikkeling van nieuwe, uitgeefbare industrieterreinen in Venlo. Trade Port West, Trade Port Oost, Venlo Trade Port en recentelijk met het nieuwe grootschalige industrieterrein Trade Port Noord.

Hermans is geboren en getogen in Venlo en woont sinds lange tijd in de regio Noord-Limburg op de grens met Noord-Brabant. Door zijn lange ervaring bij de gemeentelijke overheid heeft hij uitgebreide kennis van deze regio. Hermans hoopt met zijn overstap van overheid naar het bedrijfsleven een verdere bijdrage te kunnen leveren aan het uitbouwen van de goede logsitieke uitgangspositie die de regio Zuidoost-en Oost-Nederland heeft.