Partij voor de Vrijheid (PVV)


woensdag 12 december 2007

PERSBERICHT
De Partij voor de Vrijheid vindt dat de leden van het Kabinet hun kinderen naar een zwarte school moeten sturen. Onderwijs-woordvoerder Martin Bosma (PVV) gaat dat morgen bij de bespreking van de onderwijsbegroting in een motie vragen. Zo kunnen de ministers en staatssecretarissen hun multiculturele idealen in de praktijk te brengen.

Martin Bosma: "Wat zou het goed zijn als dit kabinet haar eigen idealen in de praktijk gaat brengen. En zijn kinderen naar een zwarte school gaat sturen. Op die manier kunnen zij zelf de multiculturele samenleving ervaren."

"Ik doel hierbij natuurlijk op de eerste plaats op de minister van Financiën, Wouter Bos. Hij kan voor zijn kinderen kiezen uit meerdere scholen, allemaal op dezelfde afstand. Waaronder een zwarte school. Hij stuurt zijn kinderen echter naar een witte school. Dat is hypocriet. Wat goed genoeg is voor de Nederlandse kinderen in Tarwewijk, Kanaleneiland en Amsterdam-Oost is goed genoeg voor de kinderen van de leden van dit kabinet. Dit kabinet moet ophouden met loze multicul-praatjes. Ik zou zeggen: "Breng je `verheven' kosmopolitische idealen in de praktijk."
U kunt hier klikken om het artikel op Vrije volk.nl te lezen.


____________________