Politie Zeeland

Z-2696-2007 Inbreker overlopen, Terneuzen
Dinsdag omstreeks 10.00 uur werd in een woning in de Newtonstraat in Terneuzen een inbreker door de bewoners betrapt.
Zij hoorden een deur opengaan en iemand de trap oplopen. Het bleek een onbekende man te zijn. Een van de bewoners is nog achter hem aangegaan, maar de onbekende man was rap verdwenen.

O-2697-2007 Diefstal airbags uit auto's, Scherpenisse
In de nacht van maandag op dinsdag werden uit vier auto's in Scherpenisse allebei de airbags gestolen.
De auto's stonden geparkeerd in de Burg. Bouwensestraat, de Beatrixlaan, de Maria van Nassaustraat en de Weststraat. Uit de auto in de Weststraat werd eveneens de radio gestolen.

Z-2698-2007 Aanrijding in Hoek en Terneuzen
Op de N61 bij Hoek kwamen dinsdag om 12.50 uur een vrachtwagen met aanhangwagen en een personenauto met elkaar in botsing.
Een 49-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen reed over de N61, komende uit de richting van Hoek. Omdat zij wilde afslaan remde zij af. Een achter haar rijdende 44-jarige, uit de gemeente Zierikzee afkomstige, bestuurder van een vrachtauto met aanhangwagen kon niet tijdig stoppen. Hij stuurde de vrachtwagencombinatie nog naar links, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. Beide voertuigen raakten daarbij beschadigd.

Op de Buitenhaven in Terneuzen vond om 13.40 uur een soortgelijk ongeval plaats.
Hier reed een 63-jarige, uit Terneuzen afkomstige, bestuurder van een bedrijfsauto met aanhangwagen in de richting van het centrum.Hij moest remmen en een achter hem rijdende 19-jarige bestuurder van een bedrijfsauto, afkomstig uit de gemeente Hulst, kon niet tijdig stoppen. Ook bij deze aanrijding raakten beide voertuigen beschadigd.

Z-2699-2007 Eenzijdig ongeval in Philippine
In de Zandstraat in Philippine vond dinsdag om 14.15 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats waarbij de bestuurster, een 66-jarige vrouw uit de gemeente Sluis bekneld raakte in haar auto.
De vrouw zat zodanig bekneld dat zij door de brandweer uit haar auto moest worden geknipt. Zij is, met in ieder geval een beenbreuk, per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De voorzijde van de auto raakte zwaar beschadigd. De Zandstraat was enige tijd afgesloten voor alle verkeer.
(