NEN


Efficiënt werken met arbocatalogus

vrijdag 5 oktober 2007, 09:03

De leidraad voor de arbocatalogus is gereed. Tijdens de 'Praktijkdag Nieuwe Arbowet' op 18 december leert u van projectmanagers en andere deskundigen deze toe te passen in de praktijk. Weet u hoe u een Arbocatalogus voor uw branche kunt ontwikkelen? Tijdens deze praktijkdag kunt u efficiënt aan het werk met de arbocatalogus. Door de opzet van de dag is er voldoende ruimte voor discussie en persoonlijke benadering tijdens de workshops.

Arbowet
Sinds 1 januari 2007 is de nieuwe Arbowet van kracht. Uit de praktijk is gebleken dat een groot deel van de bedrijven hier nog niet optimaal gebruik van maakt. Het gebrek aan een arbocatalogus leidt ook tot verdubbelde boetes. Reden om werk te maken van uw arbocatalogus. Sprekers tijdens deze dag zijn:

* Pieter Diehl - manager management en consultancy bij Edux
* Erik Corver - projectleider branchevereniging bij Arbo Unie
* Remco van Schaik - consultant bij NEN-OHS
* Huub Pennock - adviseur bij Ergo-balans

Voor wie?
De cursus is bestemd voor onder andere arbeids- en veiligheidsdeskundigen, P&O, OR-leden, directie en stafmedewerkers, inkomens- en zorgverzekeraars, werknemers- en werkgeversorganisaties, evenals arbocoördinatoren en arbo-adviseurs.
Hebt u ook nog geen arbocatalogus, maar wilt u wél de kansen pakken die een arbocatalogus u biedt en hiermee mogelijk hoge boetes ontlopen? Schrijf u dan in voor deze praktijkdag.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding. Zie het origineel
zie ook de volgende gerelateerde onderwerpen:
NTA 8050:2007 nl (Norm)