Ingezonden persbericht


Persbericht

Doetinchem, 18 december 2007

Uitslag online managementgame Boerderij Uitdaging

Thijs Veltkamp uit het Gelderse Diepenveen is de winnaar van de eerste online managementgame Boerderij Uitdaging. Hij haalde tijdens de acht weken durende wedstrijd op Boerderij.nl constant een hoge positie.

Veltkamp, 23 jaar, woont in het Overijsselse Diepenheim. Hij is melkveehouder en heeft daarnaast zeugen en vleesvarkens. Ook heeft hij een baan bij de Rabobank. Marcel Henst, hoofdredacteur van Boerderij en voorzitter van de jury, maakte de winnaar bekend tijdens de Landbouwwerktuigenbeurs in Leeuwarden. De jury roemde Veltkamp als een evenwichtige ondernemer met veel cijferkennis en een brede kijk op de landbouw. De prijs bestaat uit een volledig verzorgde tiendaagse reis naar Canada.

De Boerderij Uitdaging duurde in totaal acht weken en was van minuut tot minuut te volgen op Boerderij.nl. De opdrachten gingen over typische boerendilemma s als rendementsverbetering, bedrijfsontwikkeling en vaktechniek. De vijf deelnemers (twee boeren en drie boerinnen) waren opvolger met agrarische bedrijven in verschillende sectoren in de leeftijd van 18 tot 32 jaar.



Ingezonden persbericht