Riverdance komt terug

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 16 januari 2007

RIVERDANCE KOMT TERUG
Vorig jaar vierde Riverdance haar 10-jarig jubileum met maar liefst zeven shows in ons land. In december komt Riverdance terug met een dansvoorstelling waarin de klassieke Keltische mythologie en de Ierse geschiedenis centraal staan. Van dinsdag 18 december tot en met vrijdag 21 december is Riverdance te zien in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Kaarten zijn vanaf aanstaande zaterdag verkrijgbaar.

Riverdance is de groep waarmee de enorme belangstelling voor Ierse dansshows begon. In 1994 was Riverdance te zien tijdens de pauze van het Eurovisie Songfestival in Dublin. De hele wereld was laaiend enthousiast en het touren over de wereld begon. Nog steeds touren drie groepen over verschillende continenten. Riverdance staat nog altijd aan de top. De show neemt je mee door de Keltische mythologie en Ierse geschiedenis en verbeeldt dit in een boeiend verhaal. Het is perfectie op het gebied van muziek, licht en kostuums maar vooral het synchroon tapdansen op een rij waar Riverdance zo beroemd om is. Met de originele choreografie van Michael Flatley.

RIVERDANCE
Dinsdag 18 december t/m vrijdag 21 december 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: EUR 65, EUR 59 en EUR 49 (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur.

Voor deze voorstellingen zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, Free Record Shops, AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (