Gemeente Hulst


Persbericht - 05.12.2007

Burgemeester krijgt documentatie oorlogsslachtoffers aangeboden

Op donderdag 18 december 2007 overhandigt de heer George Sponselee documentatie over oorlogsslachtoffers aan Burgemeester Jan-Frans Mulder van Hulst. Het handelt over informatie over oorlogsslachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog Hulst.
Ruim een jaar geleden werd vanuit de gemeenschap aangegeven, dat tijdens Dodenherdenking niet alle oorlogsslachtoffers worden vermeld. Dit bracht een aantal inwoners op het idee te trachten een totaal overzicht samen te stellen. Er zijn veel gegevens verzameld. Deze worden nu aan de burgemeester aangeboden. De samenstellers zijn er echter van overtuigd dat er nog lang niet van volledigheid kan worden gesproken. Daarom roepen zij iedereen op die over aanvullende informatie beschikt aan hen aan te reiken.
De informatie is verzameld door de heren Piet Lampo, George Sponselee, Ed Steijns en Eddy Taelman. Het fotowerk is verzorgd door de heer Manuel Eijsackers.
De overhandiging vindt plaats op donderdag 18 december 2007, en wel om 13.30 uur in de torenzaal van het stadhuis te Hulst.
---

Gemeente Hulst Team Communicatie
Kim Mechielsen
Tel : 0114-389137
Fax : 0114-314627
Email: communicatie@gemeentehulst.nl