Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Euro Relais en Belvilla samen onder merknaam Belvilla op buitenlandse markt

In totaal 12.000 vakantiehuizen in portfolio, top tien aanbieder in Europa

Heerhugowaard/Eindhoven, 18 december 2007 ­Vakantiehuizenaanbieders Belvilla en Euro Relais gaan voortaan onder één vlag verder. Samen bieden ze een groter aanbod met behoud van kwaliteit. Zowel huiseigenaren als gasten hebben hiervan profijt. In Nederland en België blijven beide merknamen bestaan, in de rest van Europa wordt alleen de naam Belvilla gevoerd.

Deze verregaande samenwerking tussen beide specialisten mag gerust groot nieuws worden genoemd. De combinatie van beide bedrijven heeft 12.000 vakantiehuizen verspreid over 17 Europese landen in het portfolio. Daarmee komt het bedrijf direct binnen in de top tien van aanbieders van vakantiehuizen in ons continent.

Reden voor de koerswijziging is de overname van Belvilla door Leisure Invest begin dit jaar. Dit bedrijf was al eigenaar van Euro Relais. 'De samenwerking levert natuurlijk tal van synergievoordelen op', zeggen Nick Bosch van Rosenthal, directeur van Belvilla, en Hedwig Wassing, directeur van Euro Relais. 'Klanten kunnen we meer bieden, terwijl het back-office een stuk efficiënter kan werken. Met de samenvoeging van beide bedrijven gaan geen arbeidsplaatsen verloren. De kantoren van Belvilla (Heerhugowaard) en van Euro Relais (Eindhoven) blijven bestaan.'

EINDE PERSBERICHT