BudgetBoekers voltooit online administratiefabriek


ROTTERDAM, 20071218 -- Om de concurrentie in de markt van uitbesteding van administratieve dienstverlening naar het buitenland voor te blijven, heeft BudgetBoekers een online administratiefabriek ontwikkeld. Dit online platform is toegankelijk voor zowel medewerkers van accountants- en administratiekantoren als de cliënt.

De online administratiefabriek kan door kantoren worden ingezet om de facturen, bankafschriften en andere boekingsdocumenten van hun cliënten te verwerken. Na het aanbieden van de boekingsdocumenten zijn deze online doorzoekbaar op boekstuk kenmerken, zoals het factuurnummer, de leveranciersnaam en factuurbedragen. Ook kan via het platform de status van verwerking van boekingsdocumenten worden gevolgd. Dit platform wordt aangeboden tegen een vast bedrag per boekstuk.

De administratiefabriek is op eenvoudige wijze te koppelen aan ieder willekeurig boekhoudprogramma. Kantoren die van de fabriek gebruiken willen maken, hoeven hierdoor geen wijziging in het administratieve proces tot stand te brengen. De administratiefabriek wordt in de huisstijl van het kantoor aangeboden.

De oplossing van BudgetBoekers is interessant voor kantoren die te maken hebben met personele onderbezetting en op zoek zijn naar flexibiliteit in de administratieve verwerking.





BudgetBoekers B.V.