SSI stelt Bart Manussen aan als Business Development Manager


ROTTERDAM, 20071218 -- Rotterdam, 18 december 2007- Survey Sampling International (SSI), wereldwijd aanbieder van sample oplossingen voor marktonderzoek, heeft Bart Manussen aangesteld als Business Development Manager. In deze functie gaat Bart zich richten op de verdere groei van SSI in de Benelux. Om dit te realiseren zal hij zich focussen op de acquisitie, het signaleren van en inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Bart heeft ruime commerciële ervaring in de marktonderzoekbranche. Hij was onder andere werkzaam als Sales Director Northern Europe bij GMI en als Sales Manager bij NetQuestionnaires. Daarvoor was hij directeur eigenaar van ABR financieel advies.

Bart Manussen: "Het is voor mij een uitdaging om de positie van SSI in de Benelux verder uit te bouwen met nieuwe klanten en sterke partners. De markt voor online marktonderzoek groeit gestaag en daarmee ook de vraag naar kwalitatief goede sampling oplossingen. Bij SSI kan ik mijn kennis en ervaring delen met jonge professionals en het groeipotentieel in deze veeleisende markt volop benutten. Met dertig jaar ervaring is SSI een sterke speler. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel, dat is voor mij een prettige uitgangspositie."