PERSBERICHT & TIMETABLE: OVERSIZED

Discotheken Zino en Blitz pakken flink uit op 2e Kerstdag 2007!

Op 2e Kerstdag presenteren de discotheken Zino en Blitz alweer de 3e editie van de Tilburgse houseparty van het jaar voor de hardere house stromingen:

Oversized "The international edition"

Dit jaar wordt nog groter uitgepakt! We gaan knallen op twee locaties, opgedeeld in 3 area's. In deze area's zullen de meest populaire hardere house stromingen gecombineerd worden met de allerbeste dj's in hun genre. Vanaf 22.00 uur zullen opzwepende beats met bonkende bass, knallende hits en lekkere classics jullie de hele nacht in vervoering brengen!

Discotheek Zino zal dit jaar de Hardcore-D-Day area voor zijn rekening nemen, met dj sets van Nosferatu, Noize Suppressor(It.), Vince, TommyKnocker(It.), Mad Dog(It.) en natuurlijk D-Day resident Syco Illness. Deze area zal gehost worden door de steeds populairder wordende Mc Renegade.

Discotheek Blitz is opgedeeld in twee area's: Tek Attack area & de Hardstyle Syndrome area. Op mainstage, The Tek Attack area, zal de nieuwe populaire stroming TEK(frenchtek) te horen zijn. De line-up hiervoor bestaat uit: Chicago Zone(Fr.),Noise Provider, Lethal MG(Be.), Ronald V(Fr.) en Gave(Fr.) aangevuld door Tek Attack residents Demis H en Denzity. Deze area staat onder leiding van één van de beste jonge mc`s van Nederland MC Villain.

In de tweede area van de Blitz, Hardstyle Syndrome area, zal natuurlijk hardstyle de boventoon voeren. Dj's Josh&Wesz , B-Front , Glowiej en Pascal Rolay zullen hier hun opwachting maken. Dj`s Hyperactivo en Phobia zijn ook aanwezig als residents van Hardstyle Syndrome.

De kaarten voor dit alles zijn slechts E 17,50 in de voorverkoop, en E 20,- aan de deur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Zino en Blitz, maar ze zijn ook te reserveren via www.zino.nl en www.theblitz.nl, ook de gereserveerde kaarten kosten maar E17,50.

Kortom op 2e Kerstdag met twintig dj`s in drie area`s op twee locaties is het gegarandeerd één groot feest, en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dat mag je natuurlijk niet missen, so see you there!

Datum : 2e Kerstdag 26 dec. 2007

Locatie 1 : Discotheek Zino, Heuvelring 94, 5038 CL te Tilburg, 0648272071
Locatie 2 : Discotheek Blitz, Heuvelring 116, 5038 CL te Tilburg, 0643441479

Tijd : Van 22:00 tot 4:00

Wilt u meer informatie:
Email : info@zino.nl & info@theblitz.nl
Site : www.zino.nl & www.theblitz.nl
Telefoon : 013-5436098 alleen op dinsdag

---- --