HEC en VKA binnen één onderneming

19/12/2007 12:00



Het Expertise Centrum



Den Haag - Het Expertise Centrum (HEC) en Verdonck, Klooster & Associates B.V. (VKA) hebben het voornemen om samen verder te gaan binnen één onderneming, met behoud van de eigen identiteit van beide organisaties.

Door deze samenwerking ontstaat een strategisch adviesbureau van formaat op het terrein van Bestuur, Organisatie en ICT met een sterke focus op de publieke sector.

In de afgelopen maanden hebben HEC en VKA gesproken over nauwere samenwerking tussen beide organisaties. Nu is door zowel het bestuur van HEC, als door de partners van VKA over die samenwerking een positief besluit genomen.

HEC en VKA gaan de toekomst tegemoet in een gezamenlijke juridische en financiële structuur. Beide organisaties gaan maximaal gebruikmaken van wat zij aan expertise en netwerken met zich meebrengen en de eigenheid van beide organisaties gebruiken voor de inrichting van de toekomst.

De samenwerking tussen HEC en VKA levert nieuwe kansen op het terrein van markt- en kennisontwikkeling, de kwaliteit van de dienstverlening aan de klant en een efficiënte en effectieve opzet van ondersteunende activiteiten.

Groot voordeel van de samenwerking is ook dat opdrachten makkelijker te verwerven en uit te voeren zijn door inbreng van de verschillende expertises en vergroting van de financiële en organisatorische schaal. Ten slotte zien HEC en VKA voordelen op het gebied van werving en selectie van nieuw talent en de product- en marktontwikkeling.

In de komende maanden worden zowel de financiële als juridische structuur nader uitgewerkt. Het is de bedoeling dat de daadwerkelijke samenwerking binnen één onderneming voor de zomer van 2008 een feit zal zijn.





http://www.hec.nl