Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Wat bespreekt de deelraad op 20 december?

De deelraad komt op donderdag 20 december voor het laatst dit jaar bijeen om te vergaderen. Op de agenda staan onder andere de volgende punten:


- Benoeming van de (tweede) plaatsvervangend voorzitter van de deelraad. Voorgesteld wordt de heer C. van den Heuvel (PvdA) te benoemen.


- Benoeming van de voorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de commissie Welzijn. Vanwege het aftreden van mevrouw E. Avci is het voorzitterschap van de commissie Welzijn vacant. Voorgesteld wordt mevrouw A. Meij (PvdA) en de heer P. Breevaart (CDA) als resp. voorzitter en plaatsvervangend voorzitter te benoemen.


- Voorstel om de stedenbouwkundige randvoorwaarden voor de bouw van de kantoorvillas aan de Terbregsehof vast te stellen en in beginsel medewerking te verlenen aan een vrijstellingsprocedure ex artikel 19.1 WRO met als doel de bouw van de kantoorvillas mogelijk te maken.


- Voorstel ten aanzien van het formeel begrotingtechnisch regelen van de nog aan te vullen mutaties bestemmingsreserves. De deelraad wordt gevraagd de aanwending van bestemmingsreserves vast te stellen ten aanzien van buitenruimte, personele knelpunten, digitaal informatiesysteem, schoolmaatschappelijk werk, openbare verlichting en inrichtingsplan Warande / Vondelweg.


- Voorstel ex art. 19 lid 1 WRO ten behoeve van een logiesgebouw op het terrein van de Van Ghentkazerne.

De deelraad vergadert om 20.00 uur in de Raadszaal van het deelgemeentekantoor (Oostzeedijk 276). De vergaderstukken staan nu op het Bestuurlijk Informatie Systeem (BIS).