Waterschap Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden


Nieuw afdelingshoofd voor afdeling Vergunningverlening en handhaving

Per 1 januari 2008 is de heer ir. H.E. (Hans) Bousema benoemd tot hoofd van de afdeling Vergunningverlening en Handhaving. Hans is hiervoor gedurende viereneenhalf jaar hoofd van de afdeling Waterketen en Emissies geweest. In 2003 is deze afdeling gestart als een van de resultaten van de herstructurering die toen plaatsvond. Hans heeft de afdeling opgebouwd en er een goed lopend team van medewerkers van gemaakt. Voor hem was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Hans Bousema neemt de plek in van mevrouw mr. M.E. (Marion) Thijssen, die een functie krijgt bij de nieuw gevormde afdeling Bestuursondersteuning.

De heer ir. P.H.A.M.J. (Pieter) de Bekker neemt vanaf 1 januari voorlopig leiding van de afdeling Waterketen en Emissies waar. Dit houdt onder meer in dat hij naast de aansturing van de afdeling ook de contacten met management en wethouders van de vele gemeenten in ons beheergebied gaat onderhouden, in nauwe samenspraak met onze accountmanager de heer ing. E.R. (Ed) Kramer.

In de loop van 2008 wordt een onderzoek gestart naar de rol en positionering van de afdeling Waterketen en Emissies binnen de waterschapsorganisatie.