SAP

KOOMBA bereikt Silver Partner-status voor SAP Business One

Nieuwe status onderstreept kennisniveau en verkoopgroei

Rotterdam - 20 december 2007 - De Rotterdamse SAP Business One-partner KOOMBA bv is door SAP Nederland benoemd tot Silver Partner voor SAP Business One. Deze nieuwe partnerstatus bevestigt de sterke groei die KOOMBA in 2007 heeft doorgemaakt.

KOOMBA was het aan het begin van 2007 nog `First Tier' Partner voor SAP Business One en is nu binnen een jaar gepromoveerd tot Silver Partner. SAP kende de nieuwe status toe op basis van de gerealiseerde verkopen, het aantal gecertificeerde medewerkers en de marketingactiviteiten van KOOMBA in 2007.

Abdon De Kousemaeker, directeur van KOOMBA: "We zijn natuurlijk erg trots op onze Silver Partner-status, maar dat betekent niet dat we het nu rustig aan gaan doen. We zijn een succesvolle weg ingeslagen en richten onze inspanningen nu op de verdere verbetering van ons kennisniveau. Daardoor kunnen we onze bestaande en nieuwe klanten nog beter helpen om de voordelen van SAP Business One te benutten. Ons doel is om in de loop van 2008 deel uit te gaan maken van het selecte gezelschap van Goldpartners. Daarom is ons motto voor 2008: `Going for Gold'."

"SAP wilde in de regio Groot-Rotterdam samenwerken met een toegewijde partner die zich volledig zou toeleggen op SAP Business One. Wij hebben KOOMBA hiervoor aangesteld en begeleid, en dat is tot nu toe zeer succesvol gebleken", zegt Rinse Tamsma, director Small & Medium Enterprises van SAP Nederland.

Over SAP Business One

SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met SAP Business One beheert u moeiteloos al uw bedrijfsprocessen - van verkoop en distributie tot en met financiën - in één geïntegreerd systeem. De software biedt real-time inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming. Zo kunt u sneller inspelen op klantvragen en uw bedrijf winstgevender laten groeien.

Over KOOMBA bv

KOOMBA concentreert zich volledig op SAP Business One en heeft vestigingen in Rotterdam en Oud-Beijerland. Met gecertificeerde specialisten richt het bedrijf zich op de verkoop, levering, implementatie en advisering van SAP Business One, inclusief projectmanagement. KOOMBA verzorgt de automatisering voor groothandelsbedrijven, productiebedrijven, internationale handelsmaatschappijen, serviceorganisaties, projectgestuurde organisaties en ICT-dienstverleners.