Ingezonden persbericht


extra familierondreis in 2008:

BURO SCANDINAVIA ZIET GROEI
IN REIZEN NAAR DENEMARKEN

Amsterdam, 20 december 2007

Landenspecialist Buro Scandinavia heeft afgelopen jaar een groei van 10 procent gerealiseerd in het aantal verkochte reizen naar Denemarken. De in Scandinaviƫ-reizen gespecialiseerde touroperator spreekt in dit verband van een 'bijzonder goed Denemarken-jaar'.

Volgens Laura Benner, Project Manager Marketing & Sales bij Buro Scandinavia, is de groei in belangstelling voor Denemarken met name te danken aan de groep 50+, die het land heeft (her)ontdekt. "Wij merken dat vooral deze groep reizigers steeds meer reizen naar Denemarken bij ons boekt. Dat geldt overigens ook voor gezinnen met jonge kinderen. Voor 2008 hebben wij dan ook ons aanbod familierondreizen in Denemarken uitgebreid met een extra reis met als gebieden Funen, Noord-Jutland en West-Jutland", aldus Laura Benner.

Kenmerkend voor de familierondreizen is 'Viking Olle', die in de gids van Buro Scandinavia bij alle familierondreizen te vinden is. Speciaal aan deze reizen is dat er gebieden in opgenomen zijn waar veel attracties/activiteiten voor kinderen en gezinnen worden aangeboden. Bovendien ontvangt men het speciale Olle reispakket, compleet met rugzak voor de kinderen vol verrassingen voor onderweg."

Naast de populaire hotel- en bungalowrondreizen biedt Buro Scandinavia tevens een 8-daagse fietsreis over Funen, een kampeerhuttenrondreis, Legoland arrangementen en hotelarrangementen naar Kopenhagen aan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het pr bureau van Buro Scandinavia BV, waartoe ook Buro Britain behoort, Wieco bv, Ocky Wiemeyer, Ilse Hage. Telefoon: 020-7155330. E-mail: info@wieco.nl

www.buroscandinavia.nl


---- --