Persbericht

Talent&Pro stelt nieuwe directieleden aan

20 december, 2007 - Talent&Pro heeft twee nieuwe leden voor haar directieteam. Esther Teeuw en Juliette Pirée zijn aangesteld als respectievelijk operations directeur en financieel directeur. Samen met directeur Maarten Timmerman en adjunct directeur Annemarie Ehren, heeft Talent&Pro hiermee een team gevormd dat klaar is om het bedrijf te begeleiden in zijn toekomstige groei en ontwikkeling.

Esther Teeuw is van origine psychologe. Sinds drie jaar is zij werkzaam bij Talent&Pro als manager HR waarbij ze verantwoordelijk was voor HR Office en Recruitment en Opleidingen. Hiervoor was ze werkzaam bij PiCompany als HR Consultant en daarvoor bij Vitae als Commercieel Manager. Teeuw zal in haar nieuwe functie de externe gerichtheid en het ondernemerschap bij Talent&Pro waarborgen door coaching van de zes Business Unit Directeuren. Daarnaast fungeert ze als aanspreekpunt voor interne zaken.

Juliette Pirée gaat als financieel directeur de eindverantwoordelijkheid dragen voor het nationale- en internationale financiële beleid. Pirée is al drie jaar in dienst bij Talent&Pro als controller. Daarvoor was ze bijna twintig jaar werkzaam in de accountancywereld en brengt daardoor de nodige ervaring met zich mee. Als financieel directeur moet ze op bedrijfseconomisch verantwoorde wijze de blijvende groei en ontwikkeling van Talent&Pro verzorgen.

Maarten Timmerman, mede-oprichter en directeur van Talent&Pro, is zeer te spreken over de uitbreiding van zijn team. "Esther en Juliette zijn twee energieke mensen die veel enthousiasme voor de groei en ontwikkeling van Talent&Pro aan de dag leggen. Esther is voor het coachen in de wieg gelegd en ze weet hoe ze mensen het maximale uit zichzelf kan laten halen. Juliette fungeert met het financiële beleid dat ze uitzet als het kompas van de organisatie; duidelijk en stabiel", meent Timmerman. "Talent&Pro heeft nu haar directie op volle sterke om toekomstige uitdagingen en plannen aan te kunnen pakken. Dit stelt ons in staat om zowel op nationaal als internationaal vlak ons steeds prominenter te profileren."

(311 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Talent& Pro
Talent&Pro is een internationale organisatie die zich richt op de ontwikkeling van jonge, pas afgestudeerde hbo'ers en academici voor het bank- en verzekeringswezen en de actuariële wereld. Via diverse opdrachten die op project- en detacheringsbasis worden uitgevoerd, zetten medewerkers hun kennis in bij banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en binnen de actuariële wereld. Hierdoor halen deze bedrijven flexibele personele capaciteit in huis. Talent&Pro heeft daarbij de missie: het ontwikkelen van mensen voor de markt. Kennis is hierbij de basis, het durven tonen van karakter, een communicatieve en pro-actieve werkattitude leveren toegevoegde waarde. Meer informatie over Talent&Pro kunt u vinden op http://www.talent-pro.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok of Renate van der Wal van LEWIS, het PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
Email: ilonadb/ renatew@lewispr.com