Ingezonden persbericht


Persbericht

Boertiengroep klaar voor de toekomst

Naarden, 21 december - HRD-dienstverlener Boertiengroep is door het management en Wagram Equity Partners BV overgenomen van de grootaandeelhouders ABN AMRO Capital en Parcom Ventures (onderdeel van ING Groep). Met deze verandering in eigendomsverhoudingen blijft de Boertiengroep zelfstandig in de markt. De huidige strategie en de managementstructuur worden gecontinueerd. Dit stelt de Boertiengroep in staat te blijven investeren in groei en haar dienstverlening verder uit te bouwen.

Onderscheidend
Algemeen Directeur Hans van der Molen ziet een goede toekomst voor de onderneming: 'Met ons pakket aan diensten zijn we onderscheidend in de groeiende HRD-markt. Met grote klanten in overheid en bedrijfsleven en een reputatie die in ruim 30 jaar is gebouwd, staat er een stevig en ambitieus bedrijf. In werkgelegenheid verwachten wij door deze stap verder te blijven groeien'.

Boertiengroep
De Boertiengroep ondersteunt organisaties en medewerkers met interventies op het gebied van strategisch veranderen, leren en ontwikkelen. Het bedrijf uit Naarden en Zwijndrecht heeft ruim 200 vaste en circa 250 flexibele medewerkers en levert diensten als training, opleiding, advies, coaching, assessment en acteursdiensten. Naast de basisdiensten biedt de Boertiengroep een breed scala aan innovatieve interventies.

Noot voor de redactie,