Mojo Concerts

Anouk klaar voor eerste stadionshow in Arnhem

Spannende tijden breken aan voor Anouk. Een kersvers album dat op de planken ligt, aan de vooravond staan van haar allereeste stadionshow: vol zelfvertrouwen gaat de Haagsche rockchick de toekomst tegemoet. Want na in 2005 maar liefst vier keer Ahoy uit te verkopen heeft Anouk voor 2008 haar zinnen gezet op het inmense Gelredome in Arnhem: een avontuur waarmee ze de eerste vrouwelijke artiest van Nederlandse bodem wordt die zich waagt aan een spektakel van deze orde!

Ook voor het nieuwe album Who's Your Momma heeft Anouk de zaken grondig aangepakt. Gewapend met een stapel nieuwe songs van de hand van o.a. Remon Stotijn (van Postman), haar vaste schrijfpartner Bart Veen en Anouk zelf toog ze naar Amerika afgelopen zomer om daar in de studio te werken met producer Glen Ballard (bekend van werk van o.a. Alanis Morissette, Goo Goo Dolls, Dave Matthews Band). Als voorproefje komt de ijzersterke single Good God binnenkort uit. Anouk stort zich met haar hele ziel en zaligheid op het nieuwe hoofdstuk wat zich aandient. Het einde kunnen we al voorspellen...

Who's Your Momma
Vrijdag 28 maart 2008
Gelredome - Arnhem
Entree: ¤ 46,-/¤ 43,-/¤ 40,-/¤ 35,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 19.30 uur

Maximaal acht kaarten per persoon per transactie.

Kaartverkoop begint zaterdag 3 november om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.

Let op: op donderdag 1 november start om 18.00 uur de presale van dit concert via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 2 november 18.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het Anouk concert te bestellen. Ga voor meer info naar www.livenation.nl.