Gemeente Zandvoort


Werkzaamheden Van Lennepweg gestart

Met een brief heeft de gemeente de bewoners van de Van Lennepweg tussen de Vondellaan en de Rotonde op de hoogte gesteld van de geplande werkzaamheden. Maar eerst wordt ruimte gemaakt om aan de slag te kunnen. Met het verwijderen van de parkeervakken is donderdag 6 december gestart. Als er geen plek meer in de wijk is om te parkeren kunnen de bewoners uitwijken naar de parkeerplaatsen op de Thijsseweg.

Hieronder volgt de brief.

Geachte heer/mevrouw,

In eerdere brieven hebben wij u geïnformeerd over de heraanleg van de Van Lennepweg met vrijliggende fietspaden.

De aannemer is reeds bezig met de werkzaamheden ten behoeve van de kabels en leidingen. Hiervoor moeten de parkeervakken en het voetpad ten noorden bij de flats worden opgebroken. Het parkeren aan de Van Lennepweg is tot het einde van de werkzaamheden niet mogelijk.

Met het verwijderen van de parkeervakken zal donderdag 6 december worden gestart. Het verleggen van de kabels en leidingen zal maandag 10 december starten. Hierover wordt u nog apart door de desbetreffende netbeheerders geïnformeerd.

In de periode van de kerstvakantie vanaf 21 december tot 7 januari wordt er niet gewerkt. Na de kerstvakantie begint de aannemer met de aanleg van het riool, gevolgd door het opbreken en opnieuw aanleggen van asfalt. De werkzaamheden zullen minimaal 6 weken duren.

Gedurende deze periode zullen de afvalbakken aan de Van Lennepweg niet kunnen worden geleegd. Het huisvuil van de flats zal dan aan de achterzijde worden opgehaald. Mocht door omstandigheden deze situatie meer dan twee weken uitlopen wordt u daar nog nader over geïnformeerd.

Verder zal tijdens de rioolwerkzaamheden maar 1 rijstrook beschikbaar zijn voor autoverkeer. Dit wordt opgelost met verkeerslichten 24 uur per dag, zodat voor deze periode geen omleidingsroute noodzakelijk is. De kruising Van Lennepweg-Vondellaan noordzijde zal tijdens de rioolwerkzaamheden ook enkele dagen gesloten zijn tijd. Op dat moment is Center Parcs wel via de Jacob Catsstraat bereikbaar.

Over het verdere verloop van de werkzaamheden zullen wij u in januari verder informeren. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Zandvoort 4 december 2007

Burgemeester en Wethouders van Zandvoort