Ingezonden persbericht

UIT MET KERST IN PODIUM

Hardenberg-, Zaterdag (22-12) is het feest "Rave the 90's" in de grote zaal van Podium Hardenberg. Een lange nacht met alle grote hits op spectaculaire manier gebracht op grote schemen met video's, clips en typische 90's visuals. Alle dancehits, van eurohouse naar Happy Hardcore en van Scooter naar Party Animals en live on stage: 'SHAYDIE' the voice from the PAUL ELSTAK hits! Vannacht dus: 'The happy sounds of the 90's!'

Op Tweede Kerstdag (26-12) komt de top van de Nederlandse Gothicscene naar Podium. After Forever, Epica en Nemesea komen. Tweede Kerstdag en wat is er leuker voor de echte muziekliefhebber om in het sfeervol ingericht Podium te komen genieten van een waanzinnige NL- Gothicpackage. Bijna een festival met drie absolute grootheden of aanstaande grootheden.

Tenslotte zijn er op donderdag 27 december (precies tussen Kerst en Oud- en Nieuw) 's avonds maar liefst twee tv-opnames van het TV Oost- en TV Noord- muziekprogramma 'De Regiotap op Stap' met het vaste presentatie- en animatieteam dat bestaat uit Willie (Oosterhuis), Theo Tap, Mademoiselle Ninette en Clown Peter en optredens van ondermeer: Mooi Wark, René Becker, Gebroeders Ko, Willie & Helemaal Hollands, Theo Tap, Tatjana, Burdy, Richard Jordan, Kevin Paré en John Stevens. Meer informatie is te lezen op www.poppodium.nl.

Einde Persbericht