Time : 12:39:35
Date : 24 December 2007
Sender Name: KEYTRADE BANK

Keytrade Bank kondigt de revolutionaire zichtrekening aan : 3.00% interest + 5 eurocent/verrichting

Brussel, 24 december 2007

Vanaf 25 december 2007 biedt Keytrade Bank een interest van 3.00% op haar zichtrekening voor een bedrag tot ¤ 2.500,00*. Dit aanbod is geldig voor elke cliënt, nieuwe alsook bestaande.

Bovendien zal er 5 eurocent uitbetaald worden aan de cliënt voor elke uitgevoerde verrichting op de zichtrekening. Verrichtingen die in aanmerking komen zijn onder andere nationale overschrijvingen, geldafhalingen of betalingen via debetkaart**.

"Wij lanceren een revolutionaire zichtrekening op de markt die de cliënt rendement opbrengt zonder enige kost - vooral als reactie op de recente beslissingen die genomen werden door de grote Belgische banken", verklaart Thierry Ternier, CEO van Keytrade Bank. "Het jaar 2008 zal het 'bank' jaar worden voor Keytrade Bank. Ter aanvulling op onze leidinggevende positie in online trading, zullen we bankproducten blijven ontwikkelen om een krachtiger alternatief te bieden voor de traditionele banken."

Om deze actie te ondersteunen, begint Keytrade Bank op 25 december een nieuwe affiche campagne die zijn effect in het straatbeeld tijdens deze feestelijke periode niet zal missen. Immers, men gebruikt een "revolutionair" thema geïnspireerd door de beelden die normaal gezien aan de Russische of Chinese 'rode' revoluties worden gelinkt. De slogan "De revolutionaire zichtrekening die het volk verrijkt" dient met humor benaderd te worden.


* Voor bedragen boven ¤ 2.500,00 zal de interest 0.50% bedragen. Aanbod geldig tot nadere berichtgeving.


**

- Met uitzondering van permanente opdrachten, internationale overschrijvingen, proton verrichtingen en verrichtingen via de kredietkaart.

- Het aanbod is geldig voor elke cliënt (nieuwe en bestaande) van Keytrade Bank.

- Maximaal kan u ¤ 2.500,00 op uw zichtrekening ontvangen.
- Dit aanbod geldt niet voor een interne verrichting van uw eigen Keytrade Bank zichtrekening naar uw Keytrade Bank spaarrekening AZUR of naar uw Keytrade Bank effectenrekening.

- De periode van deze promotie loopt van 25 december 2007 tot en met 31 december 2008.

In bijlage en op www.pressreleases.be, de affiches van de campagne.

Ter herinnering :

Keytrade Bank biedt een geïntegreerd aanbod van online beurs- en bankdiensten. Via éénzelfde platform profileert Keytrade Bank zich op de markt met zeer interessante prijzen; beursdiensten aan een 'discount' prijs, spaar- en verzekeringsproducten alsook bankdiensten met een lage kost.

Online beursdiensten: Keytrade Bank geeft toegang tot de Amerikaanse beurzen (NYSE, NASDAQ, AMEX, OTC-BB), de Canadese beurzen (TSX & TSX Venture), tot Euronext (Parijs, Brussel en Amsterdam) en tot de markten van Frankfurt, Milaan, Zurich, Madrid en Londen. Via het platform Keytrade Pro, krijgt u een rechtstreekse toegang tot Forex, Futures en CFD's (Contracts For Difference), markten die voorheen enkel toegankelijk waren voor professionele beleggers.

Online bankdiensten: Keytrade Bank biedt een totaalpakket van bankdiensten aan; zichtrekeningen, hoogrentende spaarrekeningen, termijnrekeningen, debetkaarten (Bancontact/MisterCash - Maestro - Proton) en kredietkaarten (Visa en AmericanExpress).

Keytrade Bank wil via haar site www.keytradebank.com de mogelijkheid bieden aan particuliere en institutionele beleggers om zélf hun bank- en beursverrichtingen te beheren via internet, ttz 24u/24, 7 dagen op 7.

Keytrade Bank is de eerste Belgische bank in Second Life en biedt aan 9 miljoen gebruikers van de virtuele wereld een geldconvertor aan die, in real time, de waarde van een bedrag in Linden Dollar (de officiële munteenheid van Second Life) in de munteenheid van hun keus toelaat te berekent (12 munteenheden beschikbaar).

Keytrade Bank maakt deel uit van de Groep Crédit Agricole, de eerste bancaire groep in Europa volgens zijn inkomsten.

CONTACT:
Thibault de Barsy, Sales & Marketing Director, Keytrade Bank. Tel : +32 475 30 75 59,
e-mail : thibault.de.barsy@keytradebank.com

Op www.pressreleases.be, de affiches van de campagne.

URL: http://www.keytradebank.com