Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
donderdag 20 december 2007

Een X-TRA LUIDE Tweede Kerstdag in WaterFront
met Luidsprekers

LUIDSPREKERS is die lauwe mix van house, acid, minimal en electro! DJ's: laat je mainstream rotzooi thuis! Party peeps: Sleazie on acid pappies en mammies is weer de bom!

Onder leiding van Sideflap & Djuice Lesweet gaan een groepje Rotterdammers iets fris doen. Waar je de laatse tijd platgebombadeerd bent met veel commerciële electrohouse en latinhouse krijg je bij hen de echte house, funky minimal, smerige acid traxx en dikke electro voor je kiezen.

Joost van Bellen is een bekende DJ en organisator van feesten in binnen- en buitenland. Hij is begonnen met draaien in 1985 in Amsterdamse kraakcafés. In het Amsterdamse RoXY introduceert hij in 1987 de housemuziek in Nederland. Daarnaast heeft hij een organisatiebureau dat feesten zoals Oud Hollandsch Acid Feest, Speedfreax en het razend populaire RAUW organiseert. Hij brengt tijdens zijn feesten muziek samen met kunst, eten, poëzie, humor en/of mode. In de loop der jaren is zijn eigen muziek veel veranderd van disco tot punk, rap tot house, speedgarage tot electro naar zijn huidige draaistijl van distortion disko, dance-punk en techno-rocking acid house.

Benny Rodrigues is in zeer korte tijd terecht gekomen in het rijtje van de bekende gevestigde namen in zowel de Nederlandse en buitenlandse dancescene. Deze Rotterdammer verstaat de kunst om de funk te gebruiken, de dansvloer vol en de zaal aan zijn voeten te krijgen. Hij weet naast een funky sound ok een bijzonder stevige, maar goed verteerbare portie techno te brengen. Naast vele feesten in Nederland (FFWD, Mysteryland, Innercity, Sensation: White, Awakenings) heeft hij ook gedraaid op het zonovergoten Ibiza, waar hij een graag geziene gast is, die met z'n mixing skills het eiland weet op te zwepen op een techno golf die drijft op de funk.

Naast deze grote jongens hebben we ook ander goed talent staan: Afrojack, Nederlands meest veelbelovende DJ/producer en remixer. Zijn producties worden door grote namen gedraaid, o.a. door Josh Wink, David Guetta, Laidback Luke en Benny Rodriques. Djuice Lesweet zal met zijn groovy en funky sound de zaal weer in extase brengen. Freshestkidz rocken overal waar ze komen, of het nu miami bass, bmore, ghetto-tech,baila funk of elektro is? Drunken Lion is een stijlvolle Rotterdammer die ook zeer gewaardeerd wordt in de rest van het land. De man achter topconcepten als The Dirty Dirty Dirty, je bent saai en KINGKONG. Drunken Lion Soundsystem draait normaal gesproken een reggae, dub en grimesound met Rotterdamse pit maar voor Luidsprekers zal de Drunken Lion alleen maar zijn alltime favourite records uit de kast trekken en je laten dansen als een aap! Hilbert in Hifi is een alleskunner die geboren en getogen is in Rotterdam. Als Hilbert alle spieren goed warm heeft gemaakt voor het vervolg van deze lange marathonnacht zal het tempo worden opgeschroefd. Sisters Soigni, bekend van o.a. Disco Dimanche, zullen allerlei lekkere elektro,house en disko traxx uit de kast trekken. Deze zusjes zijn een lust om naar te kijken en te luisteren. Mr Strictly Techno Perry behoort al jaren tot het meubilair van WaterFront en staat altijd klaar om te rocken tijdens de feestjes in zijn thuisbasis. Beats, hats en synths all night long! DJ Fatfuck en DJ Face B2B draaien dancehall meets elektro, minimal meets Parkzicht het maakt deze dames niet uit als het maar porno is! MC Supah Dupah bekend van DuvelDuvel is ook weer aanwezig en mooie, lieve biancaspeijk staat aan de deur.

Datum: woensdag 26 december
Aanvang: 23:00
Toegang: ¤12,50 (VVK) aan de deur ¤ 15,-
Locatie: WaterFront/ grote zaal
Meer info: www.waterfront.nl

----------


Ingezonden persbericht