Gemeente Deventer

Humorfestival 2007

Het jaar 2007 wordt in Deventer afgesloten met het jaarlijkse Humorfestival. Onder het motto 'Wie het Laatst Lacht in 2007, Lacht het Best in 2008' staan er van woensdag 26 t/m zondag 30 december ruim
40 humoristische voorstellingen en activiteiten op het veelzijdige programma. Cabaret, film, theater, muziek, stand up-comedy en smartlappen met de lach als rode draad!

Het Humorfestival vindt plaats in de Deventer Schouwburg, Het Burgerweeshuis, Theater Bouwkunde, Filmhuis De Keizer, het Kunstenlab, het Theaterschip en cafés in de Deventer binnenstad.

Het volledige programma staat eind november op www.humorfestival.nl en www.vvvdeventer.nl en in de speciale festivalkrant die 17 december als bijlage bij de Stentor/Deventer Dagblad verschijnt.

Op het programma staan dit jaar onder meer de klucht `Zes Danslessen in Zes Weken' met Peter Lusse en Trudie Labij, `This Is Not The Dr. Phil Show' met Jeroen Kijk in de Vegte, de films `Alles is Liefde' en `The Simpsons Movie', cabaretier Micha Wertheim, de Wereldband met muziekcabaret in `Keet', de Smartlappenavond met o.a. de Flageolettes en de Sfeerheren, Jeugdtheater Hofplein met `De Club van Lelijke Kinderen' van Harrie Jekkers en Koos Meinderts en theatergezelschap Vrienden van de Dansmuziek met `J6'.

Bovendien staan er een aantal speciale producties uit Deventer op het programma: de oudejaarsconférence van Jan Kruse, `Kerstkoffers' door Deventer bands en het Theaterschip Drost van Salland met `Koejong', `Watjes' en de Jeugdtheaterschool.

Kortom: Deventer sluit het jaar af met een gulle lach!