Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Oudkarspel, 12 december 2007

HIPPISCHE KERSTWEEK INDOOR BEUKERS

De 2e editie van Indoor Beukers vindt dit jaar plaats van woensdag 26 t/m zondag 30 december 2007. Dit voor Noord-Holland grootschalige concours is eveneens een selectiewedstrijd voor Jumping Amsterdam. Manege Beukers te Oudkarspel (Noord-Holland) wordt weer omgebouwd tot een sfeervol geheel.

Woensdag 26 december (2e kerstdag) gaan de pony's als eerste van start in deze hippische week. De gehele dag staat in het teken van het pony springen in de categorieën klasse B t/m ZZ. Donderdag 27 december staat bij de paarden springen klasse B en L op het programma. Zaterdag springen paarden klasse M, Z en ZZ. De uiteindelijke apotheose vindt zondag 30 december 2007 plaats op de GROTE FINALE DAG. De allerbeste combinaties komen in aanmerking voor deze finales. Waarbij bij de paarden springen klasse L, M, Z en ZZ de beste ruiters een uitnodiging ontvangen voor Jumping Amsterdam.

Niet alleen het springen staat op de agenda. Vrijdag en zaterdagavond zijn er wedstrijden voor de liefhebbers van de dressuurwedstrijden: Kür op Muziek Z1 (vrijdagavond) en Kür op Muziek Z2 (zaterdagavond). Deze avonden zorgen ongetwijfeld voor een stuk kwaliteit en het publiek zal hier net als bij de eerste editie massaal op afkomen.

Voorafgaand aan de grote finaledag vindt op zaterdagavond een RUITERBAL plaats in de moderne kantine van Manege Beukers.

Een uitstekende mogelijkheid voor iedereen om deze week een bezoek te brengen aan Manege Beukers.

Een groot aantal van Noord-Hollands beste ruiters en amazones hebben zich inmiddels aangemeld voor Indoor Beukers 2007. Maar niet alleen de Noord-Hollandse ruiters komen naar Oudkarspel. Een aantal ruiters komen ook uit Friesland en Zuid-Holland.

Bij de Kür op Muziek Z1 en Z2 staat tevens een kwalitatief sterk deelnemersveld aan de start. Maar liefst 43 combinaties starten op een van de twee avonden.

De pony kinderen zorgen op 2e kerstdag zoals gebruikelijk voor een waar spektakel. Niet in het minst door de aanwezigheid van ouders, opa's en oma's. Zij zullen deze gelegenheid niet voorbij laten gaan om te kijken naar de verrichtingen van hun favoriet.

Wie gaan er deze week vandoor met al die prijzen die beschikbaar gesteld zijn door de vele sponsoren? Wie pakt bij de paarden de 1e positie bij de Grote Louwman Amsterdam Prijs? Welke combinaties bij de paarden en pony's winnen de zadels (beschikbaar gesteld door (Ooteman Ruitersport)? Wie scoort in de dressuur Z1 het hoogst in de Grote Prijs Olilly? En wie pakt bij de dressuur Z2 de eerste positie en wint de Swarowsky Trofee? Verder zijn er vele andere prijzen zoals o.a. een mountainbike (beschikbaar gesteld door Fietswereld Bouwens), vele dekens, halsters, etc..

Meer informatie over deze hippische week is te vinden op www.indoorbeukers.nl.

De toegang is de gehele week gratis

"Manege Beukers het hippische adres voor al uw wensen"

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Organisatie Comite Indoor Beukers
Cees Pronk, tel. 06-252054191
Ronald Beukers, tel. 0226-393974
Mail: pers@indoorbeukers.nl
Website: www.indoorbeukers.nl
Website: www.manegebeukers.nl