Mannen aangehouden na huiselijk geweld

regio, 26-12-2007

- Rosmalen - Nadat hij zijn vrouw meerdere malen zonder concrete aanleiding zou hebben geslagen en haar keel had dichtgeknepen, heeft de politie eerste kerstdag een 51-jarige inwoner van Rosmalen aangehouden. De vrouw had na de mishandelingen de politie gebeld, maar de man was toen al vertrokken. Hij werd echter later op de Polluxstraat getraceerd en aangehouden. De vrouw deed aangifte. De man bleek haar al vaker te hebben mishandeld.

- Vught - Een 57-jarige man uit Vught is maandagavond in zijn woning aangehouden omdat hij zijn vrouw, schoonzus en zoontje had mishandeld. De man was die avond onder invloed van alcohol in slaap gevallen. Toen hij wakker werd was hij zonder aanwijsbare reden boos op de aanwezige familieleden. Hij sloeg met name zijn vrouw en haar zus, die bij het gezin logeerde. Het zoontje zette hij enkele malen hardhandig aan de kant toen hij zijn vader probeerde te kalmeren. De vrouw en haar zus deden aangifte. De man is ingesloten en in verzekering gesteld.

- Boxmeer - Een 24-jarige man uit Boxmeer is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden, omdat hij zijn vriendin in elkaar had geslagen. Dit gebeurde in de woning van de verdachte. De vrouw werd vele malen geslagen en geschopt. Uiteindelijk wist ze de woning uit te vluchten en heeft ze zich onder doktersbehandeling gesteld. Ze hield diverse kneuzingen aan gezicht en ribben over aan de mishandelingen. Zij deed aangifte. De man werd thuis aangehouden en is in verzekering gesteld.