Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland
|     |Apeldoorn- Mannen aangehouden wegens mishandeling         |

De politie van Apeldoorn heeft in de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 december een 27- en 28-jarige man uit Deventer aangehouden wegens mishandeling van een 21-jarige man uit Putten. De mishandeling vond plaats in een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat.

Beiden werden omstreeks 01.15 uur door politiemensen aangehouden nadat de 21-jarige Puttenaar met een bebloed gezicht uit de horecagelegenheid naar buiten was gekomen bij politiemensen melding deed van de mishandeling. Tussen de drie mannen was onenigheid ontstaan waarna de zowel 27 en 28-jarige man uit Deventer de 21-jarige man uit Putten mishandelden. Beiden werden door de portiers uit elkaar gehaald. De Puttenaar liep enkele verwondingen op aan zijn gezicht en elleboog. Beide mannen uit Deventer werden aangehouden is ingesloten voor nader onderzoek
|     |Apeldoorn- man aangehouden op verdenking geweldpleging    |

De politie van Apeldoorn heeft dinsdagavond 25 december een 58-jarige man uit Apeldoorn aangehouden omdat hij er van wordt verdacht zijn vrouw gestoken te hebben met een mes.

De man werd omstreeks 22.43 uur in zijn woning aangehouden vlak nadat zijn vrouw de politie had gebeld. Het tweetal had even daarvoor onenigheid gehad waarop de man zijn vrouw met een mes zou hebben gestoken in haar arm. De man is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Het mes is in beslag genomen en de vrouw heeft zich onder doktersbehandeling laten stellen. De politie stelt een onderzoek in.

Einde berichten
---

---

---

---- --