Politie Zuid-Holland-Zuid

26/12 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 26-12-2007 o Persberichten District I

RUIT
DORDRECHT Agenten hebben een 41-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor vernieling. Hij vernielde op dinsdagmiddag 25 december 2007 een ruit van de voordeur van de woning van zijn buren. De verdachte deed dat met een steen. In eerste instantie deed de 41-jarige niet open voor de agenten. Later ging hij mee naar het bureau. Daar verklaarde de 41-jarige de ruit vernield te hebben omdat hij boos was. Het incident gebeurde in de Dubbelmondestraat in Dordrecht.

MISHANDELING
DORDRECHT Op de Brouwersdijk in Dordrecht hebben agenten een 38-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij reed daar in een auto op dinsdagavond 25 december 2007. Eerder had hij ruzie gehad met zijn 48-jarige vriendin. Hierbij sneuvelden wijnglazen en een ketting. Verder liep de vrouw door de mishandeling een rode plek in de hals op. Op het moment dat agenten bij het slachtoffer kwamen was de verdachte weg. Hij had de auto van zijn vriendin meegenomen die politiemensen dus op de Brouwersdijk tegenkwamen.

TELEFOON
DORDRECHT Een 24-jarige vrouw uit Dordrecht is van haar telefoon beroofd. De vrouw ging op woensdag 26 december 2007 rond 01.45 uur weg bij een vriendin die woont aan de Noordendijk in Dordrecht. Zij liep met haar zoontje die in een buggy zat. Vlak in de buurt van die woning zou iemand haar geslagen hebben en haar telefoon hebben meegenomen. Hierna rende de mannelijke verdachte hard weg. Vervolgens liep zij naar een woning aan de Floresstraat en belde daar aan voor hulp.

AAN HANDREM GETROKKEN
DORDRECHT Een auto is frontaal tegen de geleiderail van de N3 in Dordrecht gebotst. De personenauto liep door de klap zware schade op. Op woensdag 26 december 2007 omstreeks 02.30 uur reed een 27-jarige vrouw uit Heusden over de N3. Naast de automobiliste zat haar 23-jarige vriend uit Dordrecht. Deze trok waarschijnlijk plotseling aan de handrem waardoor het voertuig de geleiderail raakte en omgekeerd tot stilstand kwam. Dat gebeurde boven op het viaduct ter hoogte van de Groene Zoom. De 23-jarige ontkende dat hij bewust aan de handrem trok. Agenten hielden de twee aan en namen ze voor verder verhoor mee naar het bureau.