Politie Zeeland


---


O-2757-2007 Hennepkwekerij ontdekt bij woningbrand, Goes
Vrijdagmiddag is bij een woningbrand aan de M.D. de Grootstraat in Goes een hennepkwekerij aangetroffen.
Rond 13.55 uur werd een uitslaande brand in een woning aan genoemde straat gemeld. Toen de brandweer de woning inging ontdekten ze op de zolder een hennepkwekerij.
Door de politie zijn ongeveer 10 hennepplanten en apparatuur (lampen e.d.) in beslag genomen en vernietigd.
Een 35-jarige vrouw die zich in de woning bevond is door ambulancepersoneel onderzocht. Ze bleek geen letsel te hebben opgelopen bij de brand. Vervolgens is de vrouw door de politie aangehouden.

De brand is vermoedelijk ontstaan door lampen van de kwekerij.

O-2758-2007 Doorrijden na aanrijding, Zierikzee
Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een aanrijding die vrijdagmiddag rond 16.25 uur op de Meelstraat in Zierikzee plaatsvond.

Een 18-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland fietste over de Meelstraat in de richting van de kruising met het Kerkhof. Een 18-jarige vrouw uit Zierikzee zat bij de man achterop de fiets.
Net voor ze, op genoemde kruising linksaf sloegen, werden de fietser en zijn bijrijdster, aan de rechterzijde ingehaald door een personenauto.

Hierbij raakte de personenauto de fiets waardoor de man en vrouw ten val kwamen.

De vrouw hield aan de val een flinke bult op haar hoofd, hoofdpijn en mogeljk een hersenschudding over. De fiets raakte ontzet.

Na de aanrijding reed de bestuurster van de licht/appel groene oudere auto door.

Z-2759-2007 Rijden onder invloed, Aardenburg
Vrijdagmiddag rond 17.20 uur heeft politie Zeeland, aan de Eedeweg in Aardenburg, een 57-jarige automobilist uit de gemeente Sluis gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

O-2760-2007 Aanhouding wegens bedreiging, Tholen
Vrijdagavond rond 18.00 uur is een 22-jarige man uit Bergen op Zoom, aanm de Kuipersdreef in Tholen aangehouden wegens bedreiging.
Even daarvoor bedreigde de man aan de Kuipersdreef een kind.
Een 8-jarig jongetje uit Tholen was iets na vijven met een vriendje op de Kuipersdreef een het spelen. De jongetjes trokken, tijdens het spelen, gekke gezichten naar elkaar en naar auto's.
De 22-jarige man uit Bergen op Zoom, die in zijn auto voorbij reed, stapte uit en bedreigde een van de jongetjes met een steekwapen.