Gemeente Valkenswaard

Zaalvoetbaltoernooi en workshop streetdance in kerstvakantie

Zaalvoetbaltoernooi en workshop streetdance in kerstvakantie

Buurtsportactiviteit

In de kerstvakantie is op zaterdag 29 december weer een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Het toernooi 'Dommels Tournament' vindt plaats in het sport- en ontmoetingscentrum De Belleman aan het Bruninckxdal in Dommelen. Het toernooi begint om 12.30 uur tot 17.30 uur. Er wordt gespeeld via een poulesysteem. De halve en hele finales van het 'Dommels Tournament' zijn op vrijdag 4 januari om 13.30 tot 16.30 uur. Daarna vindt de prijsuitreiking plaats. De (wissel)beker wordt uitgereikt door wethouder van sportzaken, M. Wijnen. De beker is nu nog in handen van de vorige winnaar Straat Team Valkenswaard (STV). Supporters worden hierbij van harte uitgenodigd om hun teams aan te moedigen. Voor de finales wordt geen inschrijfgeld gevraagd.

Streetdance workshop
In de pauze van het zaalvoetbaltoernooi, op zaterdag 29 december om 15.00 uur, wordt een streetdance demonstratie gegeven door de dansgroep D. licious. En op vrijdag 4 januari zijn streetdance lessen georganiseerd. Jongeren van 11 tot 18 jaar kunnen hier aan meedoen. Voor beginners begint de les om 11.00 uur. En voor gevordenen begint de les om 12.00 uur. Deelname aan de streetdance lessen is EUR2, - per persoon.

Aanmelden bij buurtsportwerker
Jongeren tot 19 jaar kunnen zich voor het zaalvoetbaltoernooi aanmelden, bij voorkeur als team van minimaal 5 spelers. Ook meisjesteams zijn van harte welkom. De kosten bedragen EUR5,- per team.

Deelnemers aan de streetdance lessen kunnen zich ook aanmelden bij buurtsportwerker Clemmy Geldof via e-mail cge@valkenswaard.nl of op het telefoonnummer 040-2083 644. Bij voldoende aanmeldingen zullen in alle schoolvakanties zaalvoetbaltoernooien en streetdance clinics georganiseerd worden. Voor beide sportactiviteiten zijn gymschoenen verplicht. Aangeraden wordt om waardevolle spullen (ook dure merkkleding) thuis te laten.