Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

UIT ROND OUD EN NIEUW IN PODIUM

Hardenberg-, Donderdag (27-12), precies tussen Kerst en Oud- en Nieuw, zijn er 's avonds in Podium maar liefst twee tv-opnames van het TV Oost- en TV Noord- muziekprogramma 'De Regiotap op Stap' met het vaste presentatie- en animatieteam dat bestaat uit Willie (Oosterhuis), Theo Tap, Mademoiselle Ninette en Clown Peter. Verder zijn er optredens van ondermeer: 'Mooi Wark', 'Tatjana' (Simic), 'René Schuurman', 'Helemaal Hollands' en... de presentatie van de nieuwe single van Willie Oosterhuis.

Op de laatste zaterdag van het jaar (29-12) zijn alle vijf zalen van Podium open maar staat de grote zaal helemaal in het teken van Urban Night met deze keer te gast: THE PARTYSQUAD. Wát een slot van dit bewogen jaar!

Den Herdenbergher, De Troubadour en Podium hebben tijdens Nieuwjaarsnacht de krachten gebundeld door het organiseren van een megaparty in het centrum van Hardenberg. De 3 bedrijven zullen zelf fysiek gesloten blijven. Door de enorme run op de kaarten voor deze 'Foud & Nieuw-party' aan het terrein aan de Prengerlaan heeft de organisatie besloten de geplande feesttent uit te breiden met een extra tent, waardoor het feest nog groter zal worden dan het in eerste instantie al was. Er zijn dus nog kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop. Wees er snel bij, want dit beloofd hét Hardenbergse feest van het jaar te worden! De voorverkoop loopt bij De Blauwe Shop, De Troubadour, Podium en Den Herdenbergher tijdens normale openingstijden. Meer informatie is te lezen op www.poppodium.nl.

Einde Persbericht

Noot voor redacties: