Nederlandse Tafeltennisbond

Dit weekend de NTTB Masters

NTTB MASTERS
29 en 30 december 2007: Toptafeltennis bij SKF

Zaterdag 29 december en zondag 30 december is de vrijwel voltallige Nederlandse tafeltennistop te gast bij SKF in Veenendaal tijdens de NTTB Masters. Dit evenement is na de Nederlandse kampioenschappen het sterkst bezette tafeltennistoernooi bij zowel dames als heren.

De NTTB Masters starten zaterdag om 11.00 uur met de hoofdronde voor de nummers 5 tot met 8 van de plaatsingslijst én de acht speelsters en speelsters die zich middels de voorronde op 4 november in Schiedam hebben weten te plaatsen. In de hoofdronden worden zowel bij de dames als heren twee zeskampen gespeeld. De nummers één en twee van de zeskampen gaan door naar de finaleronde/kwartfinale op zondag.

De organiserende vereniging SKF kent vier deelnemers aan de hoofdronde: Henk van Spanje, Brenda Vonk-Huntelerslag, Tali Cohen en Janine Huiden-Timmer.

Voor de kwartfinale op zondag zijn rechtstreeks geplaatst de nummers 1 t/m 4 van de plaatsingslijst. Bij de heren zijn dat Danny Heister, Barry Wijers, Chen Sung en Daan Sliepen (Trinko Keen ontbreekt; zijn vrouw is hoogzwanger). Bij de dames zijn dat Europees kampioen Li Jiao, Li Jie, Elena Timina en Linda Creemers.

Ook op zondag start het programma om 11.00 uur. Na de kwartfinales en de halve finales staan de finales geprogrammeerd voor 15.30 uur (dames) en 16.15 uur (heren). Er bestaat een reële mogelijkheid dat de NOS zondag opnames komt maken.

Een ieder is van harte welkom de NTTB Masters bij te wonen in de sfeervolle accommodatie van SKF aan de Wageningselaan 1a in Veenendaal (tel. 0318-514558). Veenendaal is centraal gelegen in de provincie Utrecht en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. In samenwerking met Vroco Sport zijn er door SKF tribunes geplaatst. De toegang is gratis. We hopen op een grote opkomst en een mooi en sportief einde van het tafeltennisjaar 2007!

De deelnemerslijst van de NTTB Masters

Dames Heren
Li Jiao Danny Heister
Li Jie Barry Wijers
Elena Timina Chen Sung
Linda Creemers Daan Sliepen
Carla Nouwen Henk van Spanje
Karin Opdencamp Liu Qiang
Yana Timina Merijn de Bruin
Li Nan Sun Nathan van der lee
Brenda Vonk Paul van de Leur
Kimberly 't Hooft René Waterreus
Monique Posthuma Bob Franssen
Sabine Lamene Wai-Lung Chung
Simone de Klerk Pim de Goede
Jolanda Waterreus Henk Jan Wils
Janine Huiden Peter Verweij
Tali Cohen Martijn de Vries

Voor het volledige programma wordt verwezen naar de website van SKF http://www.ttv-skf.nl/