Nederlandse Tafeltennisbond

Vierde ronde Masters 2007

Uitslagen vierde ronde Masters 2007

Met nog één ronde te gaan is de spanning bij de dames wat verdwenen. De nummer één en twee zullen morgen uitkomen in de kwartfinale tegen de vier vrijgestelde spelers en speelsters. Bij de dames zijn dat Li Jiao, Li Jie, Elena Timina en Linda Creemers, bij de heren Danny Heister, Barry Wijers, Daan Sliepen en Henk van Spanje.

Bij de dames groep 1 maken in de laatste speelronde Carla Nouwen en Yana Timina uit wie op de eerste plaats eindigt. In groep 2 zijn Linan Sun en Karin Opdencamp ongeslagen en gaan door naar de kwartfinale. De plek in de kwartfinale wordt geloot.

De wedstrijden bij de heren zijn zeer spannend. In groep 1 had Liu Qiang zijn wedstrijden gewonnen en was in de vierde ronde vrij. Invaller Nathan van der Lee wist met 4-2 te winnen van Paul van de Leur en is hiermee zeker van een plaats in de kwartfinale. Wai-Lung Chung verloor in groep 2 van Martijn de Vries maar wist daarna zijn wedstrijden te winnen. Martijn is nog ongeslagen en speelt de laatste ronde tegen Bob Franssen. Bob is met twee winstpartijen uitgeschakeld voor de kwartfinale.

Uitslagen Dames, vierde ronde
Carla Nouwen - Brenda Vonk 4-0 Yana Timina - Monique Posthuma 4-0 Tali Cohen - Kimberley 't Hooft 2-4 Karin Opdencamp - Jolanda Waterreus 4-0 Linan Sun - Sabine Larmené 4-0 Janine Huiden - Simone de Klerk 1-4

Uitslagen Heren, vierde ronde
Liu Qiang - vrij
Paul van de Leur - Nathan van der Lee 2-4 Roy Visscher - Jeroen Kivits 4-3 Bob Franssen - Peter Verweij 4-1 Martijn de Vries - René Waterreus 4-1 Henk Jan Wils - Wai-Lung Chung 0-4