Ingezonden persbericht


3e Raalter Nieuwjaarsfestijn in 'Lampe' in de nacht van oud op nieuw

Ideale gelegenheid om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar

Ook in 2008 is De Leeren Lampe in Raalte er weer vroeg bij. Als het nieuwe jaar slechts een half uur oud is, dan gaan de deuren bij de uitgaansgelegenheid alweer open. Oftewel een ideale locatie en gelegenheid om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar.

Uitspanning De Leeren Lampe vierde begin 2007 ook de jaarwisseling, maar wil daar liever niet meer aan terugdenken. De Raalter uitgaansgelegenheid kwam landelijk in het nieuws door brand in één van de opslagruimten. Achteraf viel het allemaal reuze mee, maar ontruiming is bij een melding van dit kaliber de enige optie. De ontruiming heeft in ieder geval aangegeven dat het calamiteitenplan en de voorzorgsmaatregelen in het pand werken.

De Leeren Lampe kijkt in het komende jaar alleen nog maar vooruit en heeft ook zeker een aantal wensen. Onlangs maakte De Leeren Lampe haar nieuwbouwplannen bekend in de media. De Leeren Lampe wil namelijk graag op de huidige locatie een nieuw vrijetijdscentrum bouwen in samenwerking met projectontwikkelaars. Echter heeft het daarvoor wel een handtekening van wethouder Elferink nodig om beschermt te worden in de omgeving. De milieucirkel van 70 meter moet daarin voorzien, maar toch wil De Leeren Lampe het graag zwart op wit van de wethouder. Wethouder heeft onlangs in de krant alle steun belooft; dus zal door middel van een handtekening daar dan ook gehoor aan moeten geven, anders heeft deze duurzame ontwikkeling weinig zin. In het verleden heeft De Leeren Lampe dit veelvuldig ondervonden en is daarom van mening dat er handhaving moet komen in een cirkel van 70 meter rond om het perceel.

De Leeren Lampe is geopend vanaf 00:30 uur voor jong en oud. Alle zalen zullen open zijn en er wordt door middel van verschillende muziekgenres invulling gegeven aan een groot Nieuwjaarsfeest. Met de maximale capaciteit wil De Leeren Lampe gehoor geven aan een horecahuiskamer voor iedereen. Wel zal er rekening moeten worden gehouden met een garderobe op eigen risico; oftewel een garderobe zonder bemanning. Het is raadzaam voor iedereen om zeker geen goede jas aan te trekken en anders deze gewoon om je middel te knopen. Daarnaast is het assortiment in consumpties wat beperkt. Vele sterke dranken worden niet geschonken, uit voorzorg naar de verschillende leeftijdsgroepen.

Iedereen kan naar binnen tot 03:00 uur. Daarna kunnen mensen alleen nog naar buiten en niet meer naar binnen. Het feest zal duren tot in de late uurtjes. Voor meer info, kijk op: www.deleerenlampe.nl of bel: Jeroen Heethaar, 0572 355855


---- --