Ingezonden persbericht


New Orleans Street Parade in de binnenstad van Hoorn

De Koopzondag op 30 december dreigt weer een groot (muzikaal) succes te worden. Tijdens deze laatste 'Hoorn op Zondag' staat gezelligheid centraal! Bill Sousa's New Orleans Street Parade komt namelijk tussen 12.30 - 17.30 uur naar de binnenstad om deze op z'n kop te zetten. Daarnaast openen vrijwel alle winkeliers hun deuren.

Ontspannen winkelen
Deze Hoornse Koopzondag biedt dé uitgelezen gelegenheid om een dagje ontspannen te winkelen, de eindejaarssfeer te proeven en te genieten van een 13mans topformatie. Deze formatie, met een fantastische sound en verrassend goede act, heeft al vele jaren ervaring en zorgt ieder keer weer voor een prima sfeer. Zij starten als twee aparte groepen op verschillende locaties, waarna zij na verloop van tijd samenkomen en het winkeljaar knallend afsluiten. Het is een feest om naar deze groep te luisteren én te kijken en zijn een bezoek meer dan waard! Tijdens deze 'aangeklede' koopzondagen wordt de binnenstad vaak zeer druk bezocht. Kortom: swingende klanken en gezelligheid in de binnenstad van Hoorn. U komt toch ook weer gezellig shoppen!

Parkeren
Er is in Hoorn voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van het centrum. Parkeren in de parkeergarages 't Jeudje en het Park kost ¤ 1,- per uurr maar een dagkaart kost nog maar ¤ 5,-! Parkeren in de garage van het Westfries Gasthuis, het Transferium, de RAC-locatie aan de J. Messchaertstraat en het Pelmolenpad kost slechts ¤ 2,- per dag. Gratis parkeren kan op de Nieuwe Wal (bij de brandweerkazerne).

******************