Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'Held' Zaria Harry presenteert LA VITA È BELLA

Zondag 30 december in het Louis Hartlooper Complex

In het kader van de filmreeks WELLICHT geeft 'held' Zaira Harry op 30 december een korte inleiding op de film 'La Vita è Bella' (Roberto Benigni, 1997).

Zaira Harry (54) is één van de zeventien personen die centraal staan in het boek 'Helden -- kanker en terug naar het normale leven'. In dit boek vertellen mensen die kanker hebben over de bijzondere manier waarop ze met hun ziekte omgaan. Op zondag 30 december vertelt ze haar verhaal in het Louis Hartlooper Complex, waarna de film 'La Vita è Bella' vertoond wordt. Een sprookjesachtige en met prijzen overladen komedie over de Holocaust, waarin de joodse Italiaan Guido (Benigni) op komische wijze de gruwelen in een concentratiekamp dragelijk probeert te maken en zijn zoontje probeert te laten zien dat het leven niet alleen ellende is.

De filmreeks WELLICHT wordt georganiseerd door het Louis Hartlooper Complex in samenwerking met Stichting Mayday en vertoont thema films over de zin en onzin van ziek zijn. Het festival is niet alleen bedoeld voor mensen die ziek zijn, maar ook voor gezonde mensen die positief willen omgaan met thema's als ziekte en sterven. Iedere aflevering wordt kort ingeleid door een deskundige en na de film is er gelegenheid om, met een kopje thee, na te praten in de gezellige ruimte 'Das Kabinett'.

Zondag 30 december, 13.30 uur.
Entree: ¤ 7,-.
Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1, Utrecht. Reserveren wordt aanbevolen: 030-2320450.
Meer informatie: www.mayday-mayday.nl en www.hartlooper.nl

Bij voorbaat dank voor publicatie van dit evenement!

Met vriendelijke groet,

Kim van der Meulen

Publiciteit
Louis Hartlooper Complex
Tolsteegbrug 1
3511 ZN Utrecht
T: 030 2320452
F: 030 2320451
www.hartlooper.nl