Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sudtours en KNKV vernieuwen contract

Zeist 29 december 2007 - Sudtours is niet alleen sponsor van het Nederlands Korfbal Team ook Zonnetour.nl, dochter van Sudtours, wordt in 2008 weer hoofdsponsor van de Korfbal Leaguefinale. Sudtours heeft de wereldkampioenen uit Nederland reeds gesteund tijdens het WK in Tsjechië en wil benadrukken dat zij kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Nederland komt op 3 februari 2008 weer in actie tegen België tijdens de interland in Health Center Hoenderdaal te Driebergen.

Hans Mosselman, directeur Sudtours, toont zich verheugd met deze overeenkomst: "Bij Sudtours staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het Nederlands Team heeft als onlangs gekroonde wereldkampioenen bewezen dezelfde kwaliteitseisen te stellen en de verwachtingen waar te kunnen maken. Met onze jonge dochter Zonnetour.nl willen wij graag wederom via internet het brede publiek reizen aanbieden en ons met veel plezier verbinden aan de Korfbal Leaguefinale in Ahoy. Als reisorganisatie met vakanties voor jong en oud voelen wij ons verbonden met korfbal, de familiesport bij uitstek. Wij verwachten veel van de samenwerking en zijn trots op wat er reeds bereikt is".

Ook directeur van het KNKV, Vincent Andringa, is enthousiast over de samenwerking: "Wij hadden in Zonnetour.nl reeds een zeer prettige partij gevonden om mee samen te werken, die precies aanvoelt waaraan behoefte is en daar vakkundig mee omgaat. Ik vind het prettig om te kunnen melden dat deze samenwerking meer dan alleen wordt voortgezet maar ook verbeterd en uitgebreid is. Niet alleen het Nederlands Team ook de andere 100.000 korfballers zullen de vruchten kunnen plukken van deze samenwerking".

De Zonnetour.nl Korfbal Leaguefinale vindt plaats op 19 april 2008 in Ahoy.