Ingezonden persbericht


Persbericht

Driedaagse conferentie als opstap naar
CanZion aanbiddingsschool in Nederland

ZELHEM, 30 december 2007 - Deze zomer hebben de bladen volgestaan over de plannen om een CanZion aanbiddingsschool in Nederland te starten. CanZion is een door Marcos Witt opgerichte organisatie voor muziek- en Bijbelonderricht. In het weekend van vrijdagavond 15 tot zondagmiddag 17 februari 2008 wordt de volgende stap gezet in het proces om te komen tot oprichting van de school. Deelnemers van de driedaagse conferentie kunnen kennismaken met enkele leiders van het instituut en met de toekomstige directeur Celeste Nova uit Guatemala. Er is een zeer gevarieerd programma met o.a. een optreden van Rachael Lampa uit de Verenigde Staten.

Het programma

Bezoekers kunnen verschillende workshops bijwonen over musiceren met als doel om mensen te leiden in aanbidding. Ook onderwerpen als het hart van een aanbiddingsleider komen in seminars aan de orde. De muzikale begeleiding van het hele weekend wordt verzorgd door de Come Together band o.l.v. Glenn van de Mull, bijgestaan door aanbiddingsleider Hanne de Vries, die al meerdere zomers op De Betteld leiding geeft aan de aanbidding. Op vrijdagavond zal jong, nieuw talent optreden. Ze spelen eigen originele nummers, maar ook bekende liederen. Wilkin van der Kamp zal spreken tijdens de zondagmorgendienst. Meer details van het programma zijn op de website www.canzion.nl te vinden.

Opgave

Iedereen is van harte welkom op deze conferentie. Het organiserend comité hoopt veel leiders van gemeenten en leden van aanbiddingsgroepen te ontmoeten tijdens deze conferentie. Opgave is mogelijk via de website van de school in oprichting: www.canzion.nl.

Uitgave cd/dvd met een boekje

Tijdens de Come Together conferentie van mei 2007 is er een cd/dvd gemaakt door toekomstig directeur Celeste Nova en de Duitse zangeres Deborah Rosenkranz. Hierbij is een boekje van 80 pagina's vervaardigd, waarin informatie over de visie en de plannen van CanZion Nederland te vinden is. Dit product is verkrijgbaar via de webwinkel van De Betteld: www.betteld.nl

Concerttour 2008

De afgelopen jaren heeft CanZion met een Latinoband o.l.v. Celeste Nova door Nederland getoerd. Ook in 2008 komt er een aanbiddingsgroep naar ons land, die God wil grootmaken met ritmische salsapraise en rustige, intieme aanbidding. Stuur een e-mail naar info@canzion.nl als u op de hoogte wilt blijven van de mogelijkheden in juli en augustus.

Club van 100

Natuurlijk brengt de opstart van de CanZion aanbiddingsschool kosten met zich mee. Er is een klein CanZion oprichtingscomité samengesteld die de eerste stappen zet, tot er een bestuur is gevormd. Het oprichtingscomité is op zoek naar 100 mensen die willen bidden voor het project en een klein bedrag per maand willen geven (van ¤ 5,- tot ¤ 25,-). ). Het voorlopige plan is dat Celeste Nova in de tweede helft van 2008 naar Nederland komt om de nodige maatregelen te treffen voor de oprichting van de school. Deze zogenaamde Club van 100 zal nauw betrokken worden bij alle ontwikkelingen. Het CanZion oprichtingscomité hoopt met Gods hulp de weg te openen voor de komst van de school, in het geloof en de verwachting dat deze school tot grote zegen zal zijn voor het geestelijk klimaat in Nederland.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht